Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Mini-tarte cu cremă de castane

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 686/​2870
    kcal / kJ
  • 41 g
    carbo-hidrați
  • 20 g
    proteine
  • 48 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    686/2870 kcal/kJ, 41 g carbo-hidrați, 20 g proteine, 48 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

100 g castane coapte
piper
2 ouă
0.5 legătură pătrunjel
50 g unt
1 lămâie
sare
400 g brânză proaspătă
0.5 arpagic arpagic
150 g făină
0.25 legătură hasmațuchi

Util

  • În locul a patru forme mici, tarta se poate coace într-o formă mare (diametru aproximativ de 28 cm).


Preparare

    1

Aluatul se frământă din făină, unt, sare, 1 ou și 2 linguri apă. Se întinde într-o formă plată și se ține la rece, înfășurat într-o folie, aproximativ 30 minute.

    2

Ierburile se spală și se usucă prin scuturare. Se pune deoparte câte 1 rămurică din fiecare pentru decor. Restul ierburilor se toacă mare și se pasează cu brânză proaspătă, 1 ou și coaja de lămâie. Castanele se toacă în bucăți mari, se condimentează cu sare și piper și se încorporează în amestecul de brânză proaspătă. Amestecul se pune la rece.

    3

Cuptorul se încinge în prealabil la 200 grade (Aer recirculat: 175 grade). Aluatul fraged se întinde pe o suprafață de lucru presărată cu un pic de făină și se modelează ca un pătrat mare cu grosimea de aproximativ 0,5 cm. Foaia de aluat se taie în 4 pătrate și se așază în forme de mini-trate (cu diametru aproximativ de 8 cm) unse cu grăsime. Se taie marginea aluatului care este în exces, iar fundul formei se înțeapă de mai multe ori cu o furculiță. Se coc aproximativ 12 minute, după care se umplu cu amestecul de castane și se mai coc încă 15 minute.

    4

Mini-tartele se ornează cu ierburi și se servesc.