Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Mini-ruladă de varză la grătar

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 321/​1348
    kcal / kJ
  • 34 g
    carbo-hidrați
  • 11 g
    proteine
  • 13 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    321/1348 kcal/kJ, 34 g carbo-hidrați, 11 g proteine, 13 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

1 cățel de usturoi
150 g iaurt cu smântână
1 linguriță suc de lămâie verde
1 varză albă mare
100 g cușcuș
1 ardei gras roșu
1 ardei gras galben
40 g brânză rasă
2 linguri curry pudră
frunze tocate de cimbru
sare
piper măcinat

Preparare

    1

Usturoiul se curăță și se zdrobește, se amestecă cu iaurtul și sucul de lămâie verde și se condimentează cu sare. Se pune la fiert o oală mare cu apă cu sare. Varza se curăță și se opărește aprox. 3-4 minute în apa cu sare, până se pot desprinde frunzele. Se repetă procedura până se desprind aprox. 20 frunze mici.

    2

Cușcușul se prepară conform indicațiilor de pe pachet. Ardeiul se taie în jumătăți, se curăță, se spală și se taie cubulețe. Cușcușul, ardeiul și brânza se amestecă, se rafinează cu cimbru și se condimentează cu sare, piper și curry pudră.

    3

Frunzele de varză se pun una lângă cealaltă, se distribuie umplutura pe acestea, se rulează strâns și se fixează cu ață de bucătărie sau bețe pentru mini-frigărui înmuiate în apă. Rulourile se înșiră pe frigărui, se ung cu ulei și se prepară într-o tavă de grătar sau direct pe grătar și se scoate ața sau bețele. Rulourile se ung cu iaurt și apoi se servesc cu baghetă prăjită, după gust.