kaufland.ro/retete
Miel cu cartofi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
| 700 g | pulpă de miel, dezosată |
| 10 | cartofi |
| 3 | cepe |
| sare | |
| piper | |
| boia dulce |
Preparare
- 1
Se spală carnea foarte bine şi se taie bucăţi mai mici.
- 2
Cepele se curăţă şi se toacă mărunt.
- 3
Într-o cratiţă mai mare se încinge uleiul şi se pune ceapa să se prăjească.
- 4
După ce ceapa s-a înmuiat puţin, se adaugă boiaua şi se amestecă.
- 5
Se adaugă bucăţile de carne şi se amestecă bine.
- 6
Se condimentează cu sare şi piper şi se pune apă călduţă să acopere carnea.
- 7
Se lasă să fiarbă acoperit la foc mic până scade apa.
- 8
Între timp se curăţă şi se taie cartofii. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă cartofii, se mai pune puţină sare şi se lasă să fiarbă acoperit la foc mic în continuare.
- 9
Se serveşte cald.