kaufland.ro/retete
Medalion de vițel
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (3 porții)
| 100 g | dulceață de ceapă |
| 100 g | unt |
| 2 | ardei grași |
| 2 | morcovi |
| 15 | teci fasole verde |
| 6 | medalion de vițel |
| 1 | lămâie |
| ulei | |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se curăță legumele. Morcovii și tecuțele se fierb 5 minute în apă cu sare. Se scot din apă și se taie bucăți mici. Ardeii se toacă mărunt.
- 2
Se încinge untul și se sotează legumele. Se pune sare și piper după gust și se stropesc cu puțin suc de lămâie.
- 3
Se spală medalioanele de vițel, se presară cu piper și se ung cu ulei. Se frig pe grătarul bine încins.
- 4
Se montează platoul. Se formează un pat de legume sotate, se pun medalioanele de vițel, iar pe fiecare dintre ele se adaugă o linguriță de dulceață de ceapă.