Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Medalioane de porc cu piure de mazăre

Medalioane de porc cu piure de mazăre

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 726/​3037
    kcal / kJ
  • 19 g
    carbo-hidrați
  • 68 g
    proteine
  • 39 g
    grăsimi
  • 1.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    726/3037 kcal/kJ, 19 g carbo-hidrați, 68 g proteine, 39 g grăsimi, 1.5 UG

Ingrediente (4 porții)

700 g file de porc
1 linguriță cimbru uscat
12 roșii cherry
125 g șuncă de Parma
225 g brânză Halloumi
3 linguri ulei de măsline
500 g mazăre congelată
1 lingură unt
80 ml smântână
1 praf nucșoară măcinată
4 fire cimbru proaspăt
sare
piper

Preparare

1

Se spală carnea de porc, se usucă prin tamponare și se taie în 8 medalioane. Se condimentează cu sare, piper și cimbru uscat. Se spală roșiile și se taie în jumătăți. Se taie feliile de șuncă în jumătate.

2

Se taie brânza Halloumi în 8 bucăți și se înfășoară fiecare bucată cu câte o jumătate de felie de șuncă.

3

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjesc în acesta medalioanele timp de 5-6 minute pe fiecare parte, apoi se scot din tigaie și se lasă să se odihnească.

4

Se fierbe mazărea în apă cu sare timp de 3-4 minute, se strecoară și se pasează într-o oală cu unt, smântână, sare, piper și nucșoară.

5

Se prăjesc în uleiul din tigaie pachețelele de Halloumi, pe fiecare parte, aproximativ 1 minut, apoi se adaugă roșiile, încorporându-le.

6

Se așază medalioanele cu pachețelele de Halloumi pe o farfurie împreună cu roșiile și piureul de mazăre. Se ornează cu cimbru proaspăt și se servește.


Poate ai poftă și de...