kaufland.ro/retete
Vegan
Latte de sfeclă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
75/310kcal / kJ
-
10 gcarbo-hidrați
-
2 gproteine
-
3 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
75/310 kcal/kJ,
10 g carbo-hidrați,
2 g proteine,
3 g grăsimi
Ingrediente (4 pahare)
400 g | sfeclă |
30 g | ghimbir bio |
jumătate de păstaie de | vanilie |
800 ml | lapte vegetal (de exemplu lapte de soia sau de migdale) |
1 baton | scorţişoară |
1 lingură | miere |
jumătate de linguriță de | nucșoară rasă |
Util
-
Latte-ul de sfeclă poate fi, de asemenea, preparat ca un chai latte, adăugând niște cuișoare, piper și cardamom
Preparare
- 1
Spală bine sfecla roșie și ghimbirul, scurge și curăță sfecla roșie. Zdrobește sfecla roșie și ghimbirul și blenduiește totul, apoi strecuară printr-o sită.
- 2
Răzuiți păstăile de vanilie. Încălziți băutura obținută într-o cratiță cu scorțișoară și vanilie la o temperatură scăzută. Se lasă să se infuzeze timp de 5 minute și se îndepărtează batonul de scorțișoară și păstăile de vanilie.
- 3
Încălzește băutura încă o dată, adaugă spumă și toarnă în 4 pahare. Se încălzește sucul de sfeclă roșie, se adaugă cu miere și nucșoară, se toarnă în pahare și se servește.