Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Krautburger

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 1140/​4770
  kcal / kJ
 • 81 g
  carbo-hidrați
 • 57 g
  proteine
 • 64 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  1140/4770 kcal/kJ, 81 g carbo-hidrați, 57 g proteine, 64 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

600 g cartofi fierți tare
5 linguri ulei
1 linguriță boia dulce
2-3 frunze salată Lollo Bianco
1 ceapă mică
150 g varză murată
aprox. 1 linguriță zahăr
2 chifle de burger
300 g carne tocată de vită
4 felii bacon
2 linguri maioneză
1 lingură muștar
sare
piper

Preparare

  1

Cartofii se spală bine, se taie felii și se amestecă într-un castron cu 3 linguri de ulei și boiaua. Se condimentează cu sare și piper. Cartofii se distribuie într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc în cuptorul pre-încins (aragaz electric: 200°C / aer de circulație: 175°C) aproximativ 35 de minute, până devin crocanți. După jumătate din timp, se întorc o dată.

  2

Între timp, salata se curăță, se spală și se usucă, iar dacă este cazul, se rupe în bucăți mai mici. Ceapa se curăță, se taie pe jumătate și în fâșii subțiri. Se încinge 1 lingură de ulei într-o oală, se călește ceapa în aceasta, întorcând-o de pe o parte pe alta, până devine translucidă. Se adaugă varza murată, se înăbușă cu sare, piper și zahăr aproximativ 5 minute, amestecând ocazional. Amestecul se păstrează cald.

  3

Chiflele se taie orizontal, pe jumătate, și se unge partea tăiată cu aproximativ 1 lingură de ulei. Se prăjesc într-o tigaie mare până se rumenesc, apoi se scot. Carnea tocată se condimentează cu sare și piper și se formează din amestec 2 chiftele cu diametrul de aproximativ 10 cm. Chiftelele și baconul se prăjesc într-o tigaie încinsă, întorcându-le de pe o parte pe alta.

  4

Între timp, maioneza se amestecă cu muștarul și se ung părțile tăiate ale chiflei cu acest amestec. Pe partea de jos a chiflei se pune salata, chifteaua, baconul și varza murată și deasupra se pune partea de sus a chiflei. Se servește cu feliile de cartofi.