kaufland.ro/retete
Inele de ceapă
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 100 ml | ketchup |
| 100 g | pesmet |
| 30 g | făină |
| 4 | cepe mari |
| 2 | ouă |
| 4 | cartofi |
| ulei | |
| sare |
Preparare
- 1
Se curăță cepele și se taie rondele. Capetele nu se folosesc, deoarece sunt prea mici. Se desfac inele și se presară cu multă făină.
- 2
Ouăle se bat cu o linguriță de făină și sare.
- 3
Se trec inelele de ceapă prin ou și apoi prin pesmet. Se prăjesc în ulei bine încins.
- 4
Cartofii se curăță, se feliază și se prăjesc.
- 5
Se servesc inele de ceapă cu cartofi prăjiți și ketchup.