kaufland.ro/retete
Gnocchi
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 400 g | cartofi |
| 300 g | făină |
| 100 g | parmezan ras |
| 200 g | smântână |
| 200 g | brânză telemea |
| 1 | ou |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se fierb cartofii în coajă, se decojesc și se pasează. După ce s-au răcit puțin se adaugă oul, sare și piper și se pune făina treptat, frământându-se încet. Se pune permezanul și se continuă frământarea. Se întinde un sul cu diametrul de 1 cm și se taie bucățele mici de 1 cm. Se pun la fiert 2 l de apă cu sare. Când clocotește se pun gnocchi. Se fierb pe foc mic până se ridică la suprafață. Se scot într-o strecurătoare.
- 2
Smântâna se amestecă cu brânza rasă. Se pune amestecul într-un bol și se adaugă gnocchi. Se amestecă ușor și se pun în farfurii.