Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Fursecuri cu morcovi
© Burda România

Fursecuri cu morcovi

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (50 bucăți)

15-20 morcovi mijlocii
1 cană făină
0.5 praf de copt
1 praf de sare
65 g unt
100 g zahăr
1 ou
0.5 cană nucă fin măcinată
2 linguri unt pentru tăvi

Pentru glazură:

120 g zahăr pudră
2 linguri zeamă de portocală
coaja rasă de la ½ portocală

Util

  • Cu ajutorul unei pensule, glazurezi fursecurile reci și lași glazura să se usuce 2 ore.


Preparare

    1

Cureți morcovii și îi fierbi ¼ de oră, după care îi scurgi și îi pasezi printr-o sită deasă.

    2

Freci spumă untul moale, la temperatura camerei, cu zahărul, sarea și oul, până când nu se mai simt cristalele. Într-un castron, cerni făina împreună cu praful de copt și sarea.

    3

În mijloc faci o adâncitură în care pui piureul de morcovi, nucile măcinate și spuma cu unt. Le amesteci până obții o pastă omogenă.

    4

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pui cu lingurița grămăjoare de aluat, la distanță unele de altele. Le coci timp de 15-20 de minute, la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.

    5

Pentru glazură, amesteci cu lingura zahărul cu zeama și coaja de portocală.