kaufland.ro/retete
Fructe de pădure cu sabayon
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
213/891kcal / kJ
-
24 gcarbo-hidrați
-
4 gproteine
-
4 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
213/891 kcal/kJ,
24 g carbo-hidrați,
4 g proteine,
4 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
250 g | căpșune sau afine |
150 g | zmeură |
3 | gălbenușuri de ou |
80 g | zahăr pudră |
125 ml | whisky |
Preparare
- 1
Se curăță fructele, dacă este nevoie și se împart în patru pahare de desert.
- 2
Se bat gălbenușurile cu zahărul într-o oală pentru bain marie, deasupra apei care fierbe încet, 2-3 minute, sau până se face o cremă.
- 3
Bătând constant, se adaugă whiskyul în fir subțire. Se mai bate 10-12 minute sau până se îngroașă sosul. Se ia oala de pe foc.
- 4
Se pune sabayon cu lingura peste fructele din pahare și se servește imediat.