kaufland.ro/retete
Frigărui de tofu și zucchini
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)Valori nutritive
(Per porție)Ingrediente (4 porții)
2 | dovlecei |
500 g | tofu |
60 g | roșii uscate, marinate în ulei |
100 ml | suc de portocale |
1 lingură | muștar vegan |
câteva frunzulițe tocate de cimbru și ace de rozmarin | |
sare, piper proaspăt măcinat | |
100 g | cremă vegană de soia |
1 bucată | creson |
Preparare
- 1
Se spală dovleceii, se curăță, se taie cu 300 g tofu și roșiile în bucăți cât o înghițitură. Sucul de portocale, muștarul și ierburile se dau în clocot, se fierb până devin vâscoase și se condimentează cu sare și piper.
- 2
Bucățile de dovlecei, tofu și roșiile se aranjează pe frigărui și se ung cu marinata de portocale. Restul de tofu se taie bucăți mici și se pasează cu crema de soia. Cresonul se taie, se amestecă și se condimentează cu sare și piper.
- 3
Frigăruile se prepară pe platoul pentru grătar, se servesc cu sosul și cu pâine, după gust.