Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

File de vită Sous-Vide cu tăiței panglică de spanac

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 879/​3681
  kcal / kJ
 • 33 g
  carbo-hidrați
 • 54 g
  proteine
 • 56 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  879/3681 kcal/kJ, 33 g carbo-hidrați, 54 g proteine, 56 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

jumătate de lămâi bio
câteva frunze de cimbru
100 g spanac cu frunze tinere
2 felii file de vită, aproximativ 180 g fiecare
2 linguri unt
200 g tăiței
sare
2 linguri alune
1 ceapă eșalotă
câteva roșii uscate în ulei

Util

 • Adaugă într-o pungă de congelator fileul de vită cu o bucată de unt cu ierburi pentru a oferi o aromă specială.


Preparare

  1

Se spală lămâia cu apă fierbinte, se usucă, se taie o bucată de coajă de lâmăie și se storc două linguri de suc. Spălați cimbrul și spanacul, apoi scurgeți și curățați spanacul.

  2

Preîncălzește cuptorul la 80 de grade cu aer circulant. Clătiți fileul de vită cu apă rece, apoi scurgeți și uscați cu hârtie de bucătărie. Adăugați coaja de lămâie, o lingură de unt și cimbrul într-o pungă de congelator. Cu ajutorul unui pai, sugeți aerul din pungă și închideți-l strâns cu ață.

  3

Umple o oală cu 600 mililitri de apă rece și 1 litru de apă clocotită, introdu pungile din congelator cu file de vită, cântărește și gătește în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ o oră și jumătate în funcție de cat de bine doriți să fie făcută carnea. (temperatura medie este de 56-58 grade).

  4

Gătește tăițeii panglică în apa sarata clocotită conform instrucțiunilor de pe ambalaj până când devin fermi și scurge apa.

  5

Taie boabele de alune în bucăți mari și prăjește-le într-o tigaie până se rumenesc auriu. Se decojește ceapa și se taie mărunt. Se scurg roșiile și se taie în fâșii. Se scoate coaja brânzei și se taie.

  6

Sotează cuburile de ceapă și 2/3 din alune timp de 1 până la 2 minute în untul rămas, adaugă spanacul, tăițeii de panglică și roșiile, condimentează cu sare, piper și suc de lămâie și încălzește.

  7

Scoate fileul de vită din pungă împreună cu câteva coji de lămâie și ierburi, tapotează-le, adaugă sare și prăjește într-o tigaie încinsă cu ulei timp de 2 până la 3 minute pe toate părțile. Adaugă piper, taie felii subțiri și servește cu tăiței panglică, miez de alune și brânză.