Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Farfalle carbonara cu legume la cuptor

Farfalle carbonara cu legume la cuptor

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 915/​3823
    kcal / kJ
  • 66 g
    carbo-hidrați
  • 40 g
    proteine
  • 54 g
    grăsimi
  • 5.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    915/3823 kcal/kJ, 66 g carbo-hidrați, 40 g proteine, 54 g grăsimi, 5.5 UG

Ingrediente (2 porții)

150 g farfalle
150 ml smântână
70 g bacon, tăiat cubulețe
400 g legume congelate
1 lingură ulei de măsline
80 g parmezan
450 ml supă de legume
piper
sare
2 ouă
1 lingură ierburi aromatice

Util

  • Poți pregăti sufleul și cu paste fierte din ziua anterioară, dar trebuie lăsat 20 minute la cuptor.


Preparare

1

Încinge cuptorul la 180 grade aer recirculat.

2

Amestecă smântâna, supa de legume și ouăle. Adaugă pastele farfalle, legumele congelate, cubulețele de șuncă, precum și ierburile și amestecați-le.

3

Condimentează cu sare și piper.

4

Unge o formă de sufleu cu ulei de măsline. Toarnă masa de paste și presară parmezan deasupra.

5

Coace sufleul 30-35 minute până se rumenește.