Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Escalop din carne de porc cu ciuperci (Geschnetzeltes)

Escalop din carne de porc cu ciuperci (Geschnetzeltes)

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 264/​1101
    kcal / kJ
  • 13 g
    carbo-hidrați
  • 38.8 g
    proteine
  • 6 g
    grăsimi
  • 1
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    264/1101 kcal/kJ, 13 g carbo-hidrați, 38.8 g proteine, 6 g grăsimi, 1 UG

Ingrediente (4 porții)

4 bucăți (aprox. 150 g fiecare) șnițele de porc
500 g ciuperci Champignon
1 măr
3 linguri muștar
piper
200 ml supă de legume
1/2 legătură ceapă verde
sare
4 linguri ulei
200 ml lapte
agent de îngroșare

Preparare

1

Bucățile de șnițel se taie fâșii. Se amestecă muștarul, 2 linguri de ulei, sarea și piperul și se toarnă pe fâșiile de carne.

2

Se curăță ceapa și se taie cubulețe, mărul se taie în sferturi, se scot sâmburii și se taie felii, ciupercile se curăță bine și se taie felii.

3

Restul uleiului se încinge, se prăjește carnea și se scoate din tigaie. Se toarnă cubulețele de ceapă în tigaie și se călesc până devin transparente. Se adaugă ciupercile și se călesc aprox. 5 minute.

4

Se adaugă feliile de măr și carnea în tigaie, se toarnă laptele și supa, se dau în clocot, se condimentează cu sare și piper și se îngroașă cu agentul de îngroșare.

5

Se curăță ceapa verde și se taie rondele, se presară peste escalop, și se ornează cu pătrunjel.


Poate ai poftă și de...