kaufland.ro/retete
Dovlecei umpluți
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (10 porții)
| 100 ml | bulion |
| 1 kg | carne tocată vită |
| 50 g | orez |
| 1 | ceapă |
| 20 | dovlecei |
| sare | |
| ulei |
Preparare
- 1
Se toacă ceapa și se păjește 30 secunde în ulei încins. Se adaugă orezul și două linguri de bulion. Se fier până scade.
- 2
Se pune amestecul peste carnea tocată. Se adaugă sare și se frământă bine.
- 3
Se spală dovleceii, li se taie capetele și se scoate miezul. Se umplu cu amestecul de carne.
- 4
Se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se toarnă restul de bulion și puțină apă. Se presară sare și se coc 90 minute la foc moderat.