Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Imaginea rețetei Dovleac plăcintar cu umplutură dublă

Dovleac plăcintar cu umplutură dublă

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 707/​2958
    kcal / kJ
  • 93 g
    carbo-hidrați
  • 20 g
    proteine
  • 31 g
    grăsimi
  • 8
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    707/2958 kcal/kJ, 93 g carbo-hidrați, 20 g proteine, 31 g grăsimi, 8 UG

Ingrediente (2 porții)

600 g dovleac plăcintar
2 linguri sâmburi de rodie
1 linguriță rozmarin tocat
1 ceapă
100 g vinete
1 lingură pătrunjel tocat
sare
120 g bulgur
150 g ciuperci Champignon
piper
100 g castane
4 linguri ulei de măsline extra virgin
100 g țelină
1 linguriță curry
60 g brânză Feta
nucșoară măcinată

Preparare

    1

Dovleacul se spală, se taie în jumătăți și se scot sâmburii cu o lingură.

    2

Cuptorul se preîncălzește la 160 de grade aer recirculat.

    3

Jumătățile de dovleac se ung cu 2 linguri de ulei de măsline, se sărează, piperează și se coc în cuptor, într-o tavă tapetată cu foaie de copt, aproximativ 40 minute.

    4

Între timp se înmoaie bulgurul în apă sărată cu pudra de curry.

    5

Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Ciupercile se curăță și se taie în sferturi. Brânza Feta se fărâmițează fin.

    6

Cubulețele de ceapă se prăjesc într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline încins, timp de 2 minute, iar apoi se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper și se înăbușă timp de 3-4 minute.

    7

Bulgurul, brânza Feta și pătrunjelul se încorporează, se condimentează cu sare, piper și nucșoară, după gust.

    8

Castanele se taie în bucăți mari. Vânăta se spală și se taie cubulețe. Tulpinile de țelină se spală, se usucă prin tamponare și se taie în bucăți fine.

    9

Cubulețele de vânătă, tulpinile de țelină și castanele se prăjesc într-o tigaie cu restul de ulei de măsline, timp de 4-5 minute. Se condimentează cu sare, piper, nucșoară și rozmarin.

    10

Jumătățile de dovleac se umplu cu fiecare umplutură și se coc aproximativ 15 minute, în cuptor. Se presară sâmburi de rodie pe jumătățile de dovleac și se servesc.