Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian

Curry iute cu cartofi dulci și spanac

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 457/​1913
    kcal / kJ
  • 58.4 g
    carbo-hidrați
  • 12.9 g
    proteine
  • 17 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    457/1913 kcal/kJ, 58.4 g carbo-hidrați, 12.9 g proteine, 17 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

300 g spanac congelat
800 g cartofi dulci
2 ardei grași roșii
1 ceapă
2 căței usturoi
2 linguri ulei vegetal
2-3 lingurițe pastă de curry roșie
300 ml supă de legume
600 ml lapte de cocos
sare, piper proaspăt măcinat
1 lingură zeamă de limetă
1 lingură amidon alimentar
2 linguri pătrunjel tocat
4 linguri arahide tocate

Preparare

    1

Spanacul se lasă la dezghețat, apoi se taie grosier. Cartofii dulci se curăță de coajă, se spală și se taie cubulețe. Ardeii grași se înjumătățesc, se curăță, se spală și se taie bucăți. Ceapa și usturoiul se curăță de coajă, ceapa se taie cubulețe, iar usturoiul se zdrobește.

    2

Usturoiul și ceapa se sotează în ulei încins, se adaugă pasta de curry și se rumenește ușor. Se adaugă peste acestea supă și lapte de cocos, se aduce la fierbere și se lasă să fiarbă la foc mic cu capac timp de aprox. 5 minute. Se adaugă spanacul, cartofii dulci și ardeii grași și se prepară încă aprox. 6 minute.

    3

Curry-ul se asezonează cu sare, piper și zeamă de limetă. Amidonul se amestecă cu puțină apă rece și se folosește pentru a îngroșa curry-ul, se presară pe deasupra pătrunjel și arahide și se servește.