Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF

Cubano sandwich

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

1 kg piept de porc
500 g Emmentaler
200 g muștar
500 g castraveți murați
100 g unt
6 baghete
500 g șuncă
20 g sare
20 g piper
500 g salată mixtă
80 ml ulei de măsline

Util

  • Pe deasupra sandwichului se pot adăuga frunze verzi doar pentru decor. Este un sandwich de nota 10 mai ales dacă este stropit cu un pahar de Sauvignon Blanc.


Preparare

    1

Pentru ca pieptul de porc să fie fraged, carnea se fezandează cu sare, piper și puțin ulei de măsline și se lasă câteva ore la rece. Carnea gata fezandată se rumenește câte 1-2 minute într-o tigaie încinsă cu unt și ulei de măsline, după care se dă la cuptorul preîncălzit, pentru câteva minute dupa gust la foc mediu. Când carnea este gata preparată se taie felii de aproximativ jumătate de centimetru.

    2

Între timp, baghetele se taie pe din două și se ung pe ambele parți cu unt. Pâinile se așează într-o tigaie unsă cu puțin ulei de măsline și se rumenesc pe ambele parți cât să facă o crustă ușor maronie.

    3

Se așează baghetele pe o farfurie și se începe să se întindă muștar pe felia de bază a sandvișului. Se adaugă și restul de ingredinete și anume: șuncă, brânză emmental, mixul de salată, sare, piper și castraveții murați. Se pune sandwich-ul într-o tigaie bine încinsă peste care se așează o altă tigaie de fontă încinsă și ea bine în prealabil. Se țin așa câteva minute până ce brânza începe să se topească.