Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Couscous cu cârnați de porc și legume de vară

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

900 g couscous
800 g cârnați de porc
20 g ulei de măsline
500 g morcovi
100 g ceapă albă
400 g zucchini
300 g pastă de roşii
400 g țelină
500 g napi
20 g coriandru
20 g boia dulce
10 g boia iute
10 g curcuma
15 g sare
10 g piper

Preparare

    1

Se taie cârnații și se prăjesc la foc mic, să se patrundă și să se rumenească. Separat, se spală, se curăță și se taie legumele (morcovii, zucchini, țelina si napii). Între timp, se pune ceapa albă într-o tigaie în care s-a pus puțin ulei la foc mic ca să se înmoaie. Când ceapa s-a înmuiat se adaugă condimentele: curcuma, boia dulce, boia iute peste care se adaugă pasta de roșii și puțină apă cât să le acopere.

    2

Se lasă totul la foc mic și cu capacul pus pe jumătate, pentru ca legumele să se înmoaie, să se pătrundă și să se înabușe.

    3

În timp ce se pătrund legumele, se pregătește couscousul. Se pune apa la fiert și se condimentează couscousul cu sare, ulei de măsline și piper. După ce s-a fiert apa, se adaugă couscousul iar castronul se acoperă cu un capac și se lasă 5 minute să se hidrateze. După cele 5 minute se amestecă couscousul cu legumele și se condimentează cu sare și piper.

    4

Se montează pe o farfurie rotundă couscousul și cârnații bine rumeniti și se servesc cu salată.