kaufland.ro/retete
Cotlete de berbecuț
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
100 g | cuș-cuș |
6 | roșii |
1 | castravete |
8 | cotlete de berbecuț |
ulei de măsline | |
sare | |
piper |
Preparare
- 1
Se ung cotletele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se coc 60 minute în cuptor, la foc moderat.
- 2
Se pune cuș-cușul pe o strecurătoare și se fierbe 15 minute pe baie de abur. După ce s-a umflat, se stropește cu ulei de măsline și se asezonează cu sare și piper.
- 3
Se decojesc roșiile cu un cuțit special și se toc mărunt.
- 4
Se montează farfuriile. Se pune o porție de cuș-cuș pe care se așează felii de castravete, se adaugă cotletele de berbecuț și se ornează farfuria cu roșii tăiate, presărate cu sare.