Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF

Cotlet de porc gătit lent

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

1.2 kg cotlet de porc dezosat
50 g unt semi-sărat
300 g broccoli
100 g cartofi albi
2.5 căței de usturoi
1 legătură usturoi verde
200 ml smântână de gătit
1 plic demi-glass
10 g pastă de trufe
50 g unt
100 ml ulei de măsline
1 crenguță cimbru proaspăt
sare
piper
nucșoară

Preparare

    1

Carnea se taie în felii groase de 1-1,5 cm se masează, cu ulei de măsline, sare și piper și se rumenește 2-3 minute în tigaie pe fiecare parte, la foc mediu. După, aceasta se așează în tavă cu puțin unt, cățeii de usturoi și cimbu fresh și se ține la cuptor pentru aproximativ 4 ore, la foc mediu (150 - 160 C).

    2

Separat, cartofii se fierb pentru 10 minute și broccoli se ține la abur pentru maxim 5 minute, apoi, în ultimele 30 de minute de ținut carnea la cuptor, acestea se adaugă lângă carne și se gătesc împreună.

    3

Separat, într-o tigaie, se adaugă smântâna pentru gătit, pasta de trufe, sare și se omogenizează compoziția pentru câteva minute. Când aceasta se îngroașă se adaugă nucșoară și frunze de usturoi verde tocat mărunt.

    4

Cotletele de porc se montează în sosul de smântână cu trufe, pe deasupra picurându-se sos demi-glass și se servesc alături de legumele gătite lângă friptură.