Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Cod negru cu andive și fenicul

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 829.6/​371.05
  kcal / kJ
 • 6.2 g
  carbo-hidrați
 • 48.7 g
  proteine
 • 68.4 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  829.6/371.05 kcal/kJ, 6.2 g carbo-hidrați, 48.7 g proteine, 68.4 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

400 g file de cod negru
1 bucată fenicul
3 andive
150 g unt
50 ml vin alb
1/4 legătură coriandru
sare
piper

Util

 • Coriandrul poate fi înlocuit cu pătrunjel.


Preparare

  1

Peștele se spală, se usucă prin tamponare, i se scot oasele și se porționează. Feniculul se spală, se usucă prin tamponare și se taie felii. Andivele se spălă, se usucă prin tamponare și se taie în sferturi, pe lungime.

  2

Jumătate din unt se topește într-o cratiță și feniculul și andivele se călesc în acesta până devin translucide. Se sting cu vin alb și se condimentează cu sare și piper. În final se lasă să se prăjească la foc mic, cu capacul deasupra.

  3

Între timp, se încinge restul de unt într-o oală și se lasă să se prăjească la foc mic, până începe să devină maroniu. La final se toarnă printr-o sită fină. Untul se încălzește într-o tigaie și se prăjește peștele în acesta aprox. 5 minute. Peștele se stropește de mai multe ori cu unt încins din tigaie.

  4

Coriandrul se spală, se usucă prin scuturare și i se rup frunzele. Peștele se așază pe feniculul și andivele călite. Se ornează cu coriandru.


Vezi cum se face