Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Ciuperci umplute cu brânză de caju și sfeclă roșie

Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 409/​1711
    kcal / kJ
  • 23.6 g
    carbo-hidrați
  • 13.2 g
    proteine
  • 33 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    409/1711 kcal/kJ, 23.6 g carbo-hidrați, 13.2 g proteine, 33 g grăsimi

Ingrediente (6 Bucată)

6 ciuperci champignon mari

Brânza de caju:

10 g ceapă verde
5 g mărar
10 ml suc de lămâie
2 g sare neiodată
20 ml apă
80 g caju hidratat

Umplutura de sfeclă roșie:

30 g morcovi
10 g ceapă roșie
10 ml suc de lămâie
15 ml sos soia
15 ml ulei de măsline
30 g sfeclă roșie

Preparare

    1

Pregătire anterioară: nucile de caju se spală în jet de apă puternic și se lasă la hidratat peste noapte. Înainte de a fi folosite în reteţă se clătesc foarte bine. Apa în care au stat la hidratat nu se foloseşte.

    2

Se spală și se curăță ciupercile de coaja exterioară.

    3

Se prepară brânza de caju. Se blenduiește caju-ul cu apă, sucul de lămâie și sarea până ce devine o pastă cremoasă.

    4

Se toacă mărunt ceapa verde și mărarul. Crema de brânză se transferă într-un bol și se amestecă cu verdeață tocată.

    5

Umplem ciupercile cu crema de brânză.

    6

Se prepară umplutura de sfeclă roșie. Sfecla roșie, morcovii și ceapa se dau pe răzătoare. Se omogenizează sucul de lămâie, sosul de soia și uleiul de măsline și se adaugă peste legumele rase. Se lasă la macerat în frigider 20 min. Se scurg și apoi umplem ciupercile cu sfecla, morcovii și ceapa.