kaufland.ro/retete
		
	Ciorbă acră
					Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă.  Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături. 
				
				Ingrediente (6 porții)
| 200 g | morcovi | 
| 150 g | țelină | 
| 200 g | ceapă albă | 
| 200 g | dovlecel (200 g) | 
| 1 legătură de | pătrunjel | 
| 1 legătură de | leuștean | 
| 1 | cartof | 
| 400 g | roșii tocate în bulion | 
| 500 ml | borș | 
| 1 kg | piept de vită cu os | 
| 10 g | sare | 
| 10 g | piper | 
Preparare
- 1
 
Se pune vita la fiert cu legume întregi (ceapa, morcovii, pătrunjelul). După fierbere se strecoară foarte bine de impurități. Vita se taie în bucăți de mărime medie.
- 2
 
În ciaun se pune ulei, când este încins se pun legumele tocate pentru a fi călite împreună cu bucățile de vită porționate.
- 3
 
Se adugă supa (de la pasul 1), se lasă la fiert, când legumele sunt aproape fierte se adugă roșiile în bulion, borșul.
- 4
 
Se asezonează cu verdeață proaspătă. Opțional se adaugă și un ou bătut.