Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegan
Ciocolată de casă raw vegan
© RawCoco

Ciocolată de casă raw vegan

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 187/​782
    kcal / kJ
  • 24 g
    proteine

Valori nutritive

(Per porție)
    187/782 kcal/kJ, 24 g proteine

Ingrediente (8 porții)

140 g caju hidratat
130 g curmale
400 ml lapte de caju ambalat
40 g cacao
90 g ulei de cocos

Pentru decor:

coacăze roșii
caju

Util

  • 3 beneficii ale consumului zilnic de ulei de cocos: Oferă doza de energie zilnică. Îmbunătățește calitatea somnului. Crește absorbția de calciu şi magneziu. Adăugat în deserturi sau băuturi de tip smoothie, uleiul de cocos oferă cremozitate compozițiilor.


Preparare

    1

Nucile de caju și curmalele se spală foarte bine şi se lasă la hidratat, în apă, minimum 2 ore sau peste noapte (se folosesc vase separate). Înainte de a fi folosite în reţetă, se clătesc foarte bine în mai multe ape. Apa în care au stat la hidratat nu se foloseşte.

    2

Se introduc în blender nucile de caju, pudra de cacao, curmalele, uleiul de cocos, laptele de caju și se mixează până în momentul în care compoziția devine foarte cremoasă.

    3

Se toarnă în pahare crema obținută și se lasă la frigider 10-15 minute, timp în care se pregăteşte decorul.

    4

Pentru decor, se toacă mărunt nucile de caju, apoi se presară peste crema de ciocolată împreună cu coacăzele roșii.

    5

Se poate servi imediat sau se păstrează la congelator timp de 1 săptămână.