Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF

Chuck eye grill cu sos chaudron și cartofi dulci

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

900 g carne chuck eye steak
500 g cartofi dulci
200 g usturoi
300 g ceapa albă
2 legături ceapă verde
10 g unt
10 g tarhon
20 g pasta de roşii
10 g cimbru proaspăt
10 g sare
5 g piper

Preparare

    1

Carnea de vită se scoate din frigider cu o jumătate de oră înainte de a fi preparată. Se condimentează după gust cu sare, piper, tarhon și cimbru și se lasă la temparatura camerei într-o tavă. Între timp se spală și se curață cartofii dulci și se pun la fiert într-o oală presarată cu puțină sare. Separat se încinge o tigaie și se adaugă cartofii, ceapa albă, usturoiul, cimbrul proaspăt și o linguriță de unt.

    2

Pentru preparea cărnii se încinge o tigaie și se aduagă steakul de vită după care se lasă pe fiecare parte la gătit cel puțin 2-3 minute în funcție de cât de mult se dorește a fi preparată. După ce se scoate carnea din tigaie se adaugă ceapa verde și pentru un gust de savoare în plus se introduce la cuptorul încins la 180°C grade pentru încă 5 minute.

    3

Se montează pe farfurie carnea gata preparată, se adauagă sosul chaudron langă care se poate adăuga un pahar cu vin roșu.