kaufland.ro/retete
Chifteluțe de cod
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
| 600 g | carne de cod |
| 200 g | fasole verde teci |
| 1 | cartof |
| 1 | ou |
| 4 | căței de usturoi |
| ulei | |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se curăță cartoful și se fierbe 10 minute în apă cu sare, împreună cu tecile. După ce au fiert, cartoful se pasează, iar tecile se taie mărunt.
- 2
Se pune la fiert 1 litru de apă. Când clocotește se scufundă codul și se fierbe 10 minute. Se scoate pe strecurătoare și se curăță de oase.
- 3
Se toacă mărunt și se pune într-un bol. Se adaugă piureul de cartof, tecile tăiate, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Se amestecă bine. Se formează chifteluțele și se prăjesc în uleiu bine încins, până se rumenesc.