Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Carne de vită înăbușită cu prune și cușcuș

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 992/​4149
  kcal / kJ
 • 102 g
  carbo-hidrați
 • 56 g
  proteine
 • 38 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  992/4149 kcal/kJ, 102 g carbo-hidrați, 56 g proteine, 38 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

400 g gulaș de vită
1 linguriță semințe de coriandru
1 ardei gras galben
1 ceapă
200 g morcovi
200 g roșii
200 g năut din conservă
4 linguri ulei
100 g prune
650 ml supă de legume
150 g cușcuș
4 tulpini mentă
sare
piper

Preparare

  1

Carnea se usucă prin tamponare, iar dacă este cazul, se taie în bucăți mai mici. Se pisează coriandrul în mojar și aproximativ ¾ se amestecă cu carnea. Se condimentează cu sare și piper.

  2

Se taie ardeiul gras pe jumătate, se curăță, se spală și se taie cubulețe. Cepele și roșiile se spală, se curăță și se taie în cuburi mari. Se curăță și se taie morcovii în rondele cu grosimea de aproximativ 1 cm. Se toarnă năutul într-o sită și se lasă să se scurgă.

  3

Se încing 2 linguri de ulei într-o cratiță sau tigaie, se prăjește carnea bine în aceasta, întorcând-o de pe o parte pe alta, aproximativ 4 minute. Se adaugă morcovii, prunele, ardeiul gras și ceapa, înăbușindu-le, de asemenea, aproximativ 2 minute. Se toarnă 500 ml de supă și se condimentează cu sare și piper. Se înăbușă acoperite în cuptorul încins în prealabil (cuptor electric: 175 °C / aer de circulație 150 °C) aproximativ 1 oră și 30 de minute.

  4

Între timp, se pregătește cușcușul cu supa, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, în care se încorporează 2 linguri de ulei. Se spală menta, se usucă prin scuturare, se rup frunzulițele de pe 2 tulpini și se toacă mare.

  5

Se amestecă cușcușul cu restul de coriandru, se încorporează menta tocată și se ornează cu restul mentei.