Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Buzunare din aluat cu creveți la abur

Buzunare din aluat cu creveți la abur

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 108/​457
    kcal / kJ
  • 20 g
    carbo-hidrați
  • 5 g
    proteine
  • 1 g
    grăsimi
  • 1.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    108/457 kcal/kJ, 20 g carbo-hidrați, 5 g proteine, 1 g grăsimi, 1.5 UG

Ingrediente (12 bucăți)

15 g tăiței de celofan
300 g făină
sare
100 g broccoli
200 g creveți mici, refrigerați
2 linguri arpagic tăiat rondele
1 ou
1-2 linguri condimente chinezești
5-6 linguri sos de soia

Preparare

1

Se toarnă apă clocotită peste tăițeii de celofan și se lasă la înmuiat timp de cca 5 minute.

2

Se frământă făină, 150 de mililitri de apă călduță și 1/2 linguriță de sare până se obține un aluat neted și se lasă la dospit pentru puțin timp.

3

Broccoli se spală, se curăță, se taie bucăți mici împreună cu tăițeii și eventual cu creveții, apoi se amestecă cu arpagic și ou și se condimentează cu condimente chinezești.

4

Aluatul se împarte în 12 porții și se întinde până se obține un cerc foarte subțire.

5

Umplutura se distribuie pe cercuri, acestea se închid sub formă de scoică și se unesc presându-le foarte bine la margini.

6

Buzunarele de aluat se adaugă porționate într-un steamer și se gătesc la aburi timp de aprox. 20-30 de minute.

7

Se lasă la scurs, se așază în farfurii și se servește cu sos de soia.


Poate ai poftă și de...