Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Burger clasic vegetarian

Burger clasic vegetarian

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 573/​2397
    kcal / kJ
  • 52 g
    carbo-hidrați
  • 24 g
    proteine
  • 28 g
    grăsimi
  • 4.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    573/2397 kcal/kJ, 52 g carbo-hidrați, 24 g proteine, 28 g grăsimi, 4.5 UG

Ingrediente (2 porții)

2 chiftele pentru burger vegetal K-take it veggie 200 g
2 chifle de burger
2 linguri ceapă prăjită
2 lingurițe muștar clasic
2 castraveți murați
1 roșie
câteva frunze de salată
2 linguri ketchup
2 linguri ulei de floarea soarelui
sare
piper

Util

  • Se spală roșia și salata și se lasă să se scurgă. Se scoate cotorul roșiei și se taie felii, se curăță salata și se rupe în bucăți mici. Se scurg castraveții murați și se taie fâșii subțiri pe lungime. Chiftelele de burger vegetal se prăjesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj într-o tigaie, în ulei încins și se condimentează cu sare și piper. Taie chiflele în jumătăți și rumenește-le cu partea tăiată în jos, într-o tigaie. Părțile interioare ale chiflei se ung cu câte ½ linguriță de muștar. Ketchupul se distribuie pe jumătățile de jos ale chiflelor și se așază deasupra salată, chiftelele vegetale și feliile de roșii, fâșiile de castraveți și câte 1 lingură de ceapă prăjită. Pune deasupra jumătățile de chifle și servește după gust cu cartofi prăjiți.


Preparare

    1

Se spală roșia și salata și se lasă să se scurgă. Se scoate cotorul roșiei și se taie felii, se curăță salata și se rupe în bucăți mici.

    2

Se scurg castraveții murați și se taie fâșii subțiri pe lungime.

    3

Chiftelele de burger vegetal se prăjesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj într-o tigaie, în ulei încins și se condimentează cu sare și piper.

    4

Taie chiflele în jumătăți și rumenește-le cu partea tăiată în jos, într-o tigaie. Părțile interioare ale chiflei se ung cu câte ½ linguriță de muștar. Ketchupul se distribuie pe jumătățile de jos ale chiflelor și se așază deasupra salată, chiftelele vegetale și feliile de roșii, fâșiile de castraveți și câte 1 lingură de ceapă prăjită.

    5

Pune deasupra jumătățile de chifle și servește după gust cu cartofi prăjiți.