kaufland.ro/retete
Budincă cu griș
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (6 porții)
| 100 g | griș |
| 200 g | brânză de vaci |
| 100 g | unt |
| 200 g | zahăr |
| 1 l | lapte |
| 3 | ouă |
| cireșe | |
| fulgi de migdale |
Preparare
- 1
Se pune laptele la fiert. Când clocotește se pune grișul în ploaie și se amestecă continuu. După ce fierbe 10 minute se ia de pe foc.
- 2
Când s-a răcit se adaugă untul moale, zahărul, brânza de vaci, gălbenușurile și albușurile bătute spumă. Se amestecă ușor și se adaugă câteva cireșe fară sâmburi.
- 3
Se toarnă compoziția într-o formă unsă cu unt. Se coace 30 minute după care se presară pe deasupra cireșe fără sâmburi și fulgi de migdale. Se mai coace 15 minute.