Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Biscuiți monștri
© Redacția Kaufland

Biscuiți monștri

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 140/​586
    kcal / kJ
  • 15 g
    carbo-hidrați
  • 2 g
    proteine
  • 8 g
    grăsimi
  • 1.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    140/586 kcal/kJ, 15 g carbo-hidrați, 2 g proteine, 8 g grăsimi, 1.5 UG

Ingrediente (40 bucăți)

Pentru biscuiți:

200 g unt moale
80 g zahăr
100 g zahăr brun
1 pachețel zahăr vanilat
60 g nuga
2 ouă
275 g făină
1 linguriță praf de copt
0.5 linguriță bicarbonat de sodiu alimentar
2-3 prafuri sare

Pentru cremă:

120 g unt moale
120 g zahăr pudră
100 g brânză proaspătă
1 pachețel zahăr vanilat

Pentru ornare:

2 linguri bomboane colorate din zahăr
40 bomboane de ciocolată multicolore

În plus:

Poș cu vârf circular mediu

Preparare

1

Untul, zahărul brun, zahărul vanilat și nuga se bat până se obține o spumă.

2

Se încorporează ouăle unul câte unul. Se cerne peste aceasta făină, praf de copt și bicarbonatul și se amestecă cu sare.

3

Cu ajutorul a 2 lingurițe se realizează din aluat aprox. 40 de grămăjoare de dimensiunea unei alune de pădure. Se așează într-o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt păstrând suficientă distanță între ele și se coc la în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, cu convecție, timp de cca 10-12 minute.

4

Biscuiții se lasă la răcit pe un grătar pentru prăjituri.

5

Pentru cremă, se bate untul până se obține o spumă densă și se încorporează în aceasta zahăr pudră. Brânza proaspătă se bate împreună cu zahărul vanilat până când se omogenizează și se încorporează cu atenție în amestecul de zahăr și unt. Pentru ornare, se toarnă 4-5 linguri de cremă pentru ornare într-un poș cu vârf circular mediu și se pune de-o parte.

6

Crema rămasă se distribuie pe jumătate din biscuiți, iar restul de biscuiți se așează peste aceștia.

7

Crema rămasă se ornează cu ajutorul poșului sub formă de ochi, iar deasupra se așează lentile de ciocolată pe post de pupile. Biscuiții monstru se lasă la rece până la servire.


Poate ai poftă și de...