Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Biscuiți cu cireșe amare

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 721/​3016
  kcal / kJ
 • 57 g
  carbo-hidrați
 • 7 g
  proteine
 • 57 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  721/3016 kcal/kJ, 57 g carbo-hidrați, 7 g proteine, 57 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

240 g cireșe amare din compot
1 steluță anason
1 lingură zahăr
1 păstaie de vanilie
puțină mentă
350 g mascarpone
100 g zahăr pudră
1 baton scorțișoară
150 g frișcă lichidă, 30% grăsime
1 linguriță amidon
12 biscuiți
2 linguri lichior de portocale

Preparare

  1

Se strecoară cireșele amare, păstrând aproximativ 290 ml de suc. Biscuiții se așază pe o tavă. Se amestecă 8 linguri de suc de cireșe amare cu lichiorul de portocale, iar amestecul se picură deasupra biscuiților și se lasă să se înmoaie.

  2

Păstaia de vanilie se taie în lungime și i se scoate miezul, după care se amestecă cu mascarpone. Frișca se bate cu zahărul pudră și se încorporează în mascarpone. Se lasă la răcit, acoperită.

  3

200 ml din sucul de cireșe amare păstrat se pune într-o oală împreună cu pune scorțișoara, steluța de anason și zahărul. Se dă în clocot.

  4

Amidonul se amestecă cu 1 lingură suc de cireșe amare, se toarnă în oală și totul se fierbe la foc mediu, aproximativ 10 minute. Se adaugă cireșele amare și se lasă să se întrepătrundă.

  5

Crema de mascarpone se introduce într-un poș și se distribuie pe 8 biscuiți, cu o grosime de aproximativ 1 cm. Restul biscuiților servesc drept capac. Se pune un nou strat de cremă și apoi un nou biscuite.

  6

Se spală menta, se usucă prin scuturare și se rup frunzulițele pe care le poți pune peste biscuiți. În plus, se pot pudra biscuiții cu zahăr pudră.

  7

Biscuiții se servesc cu compotul de vișine amare.