Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Bibimbap

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 723/​3027
  kcal / kJ
 • 16 g
  carbo-hidrați
 • 50 g
  proteine
 • 51 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  723/3027 kcal/kJ, 16 g carbo-hidrați, 50 g proteine, 51 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

150 g varză roșie
150 g varză chinezească
80 g ciuperci Shiitake
250 g morcovi
80 g spanac baby
50 g germeni de fasole Mung
1 ceapă roșie mică
300 g pulpă de vită
1 cățel de usturoi
1 linguriță miere
aprox. 4 linguri sos de soia
aprox. 8 lingurițe ulei
2 ouă
5-6 tulpini coriandru
1/2 lingurițe fulgi de chili
1 linguriță semințe de susan prăjite, pentru ornat (opțional)

Preparare

  1

Varza roșie se curăță și se taie în fâșii subțiri. Varza chinezească se curăță și se spală, apoi se lasă să se scurgă și se taie în bucăți cu grosimea de aproximativ 2 cm. Se curăță ciupercile. Morcovii se curăță și se taie în fâșii subțiri. Spanacul se spală și se lasă să se scurgă. Germenii se lasă să se scurgă. Ceapa se curăță, se taie pe jumătate și apoi în fâșii subțiri.

  2

Carnea se usucă prin tamponare și se taie în felii subțiri. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Carnea se amestecă cu mierea, 2 lingurițe ulei, 2 linguri sos de soia și usturoiul.

  3

Varza roșie, spanacul cu ceapa, morcovii, ciupercile, germenii și varza chinezească se prăjesc bine, separat, în câte aproximativ 1 linguriță de ulei, timp de 1-2 minute, într-o tigaie. Se condimentează cu sos de soia și miere, apoi se țin la cald. Carnea marinată se prăjește în tigaia încinsă, întorcând-o de pe o parte pe alta, aproximativ 2 minute. Se scoate din tigaie și se menține caldă.

  4

Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie de teflon și se prăjesc ouăle ochiuri în aceasta. Coriandrul se spală și se usucă prin scuturare, apoi se rup frunzulițele de pe tulpini. Legumele și carnea se distribuie în 2 castroane pre-încinse și se introduce câte un ou în acestea. Se presară fulgi de chili, susan și coriandru deasupra.