kaufland.ro/retete
Bastonașe de pește
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (12 bucăți)
| 200 ml | ulei |
| 500 g | file de pește alb, fără oase (cod, șalău, somn etc) |
| 200 g | făină |
| 200 g | pesmet |
| 2 | ouă |
| 4 | căței de usturoi |
| 1 legătură | mărar pentru decor |
| sare | |
| piper |
Preparare
- 1
Se spală fileurile de pește și se scurg bine de apă. Se taie apoi în fâșii groase de 1 cm și se condimentează cu sare și piper.
- 2
Se bat ouăle ca pentru omletă și se adaugă usturoiul pisat.
- 3
Se dau bastonașele de pește prin făină, apoi prin amestecul de ou bătut și la final prin pesmet. Se rumenesc în ulei încins până ce capătă o culoare aurie.
- 4
Se servesc calde, cu piure de cartofi sau cartofi prăjiți și se garnisesc cu murături sau legume colorate și cu mărar.