Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Ardei și roșii umplute
© Burda România

Ardei și roșii umplute

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (6 porții)

8 ardei grași
4 roșii
3 ouă
300 g brânză topită sau cașcaval
10 măsline fără sâmburi
2 cepe mici
câte 1 legătură mărar și pătrunjel
2 linguri ulei de măsline pentru vas
150 ml supă
piper
sare

Preparare

    1

Alegi ardei de dimensiune medie și roșii mari. Le speli și tai fiecăruia câte un căpăcel.

    2

Cureți ardeii de semințe și îi opărești. Îndepărtezi miezul roșiilor cu ajutorul unei lingurițe, apoi le presari în interior cu sare. Lași legumele să se scurgă, așezându-le pe tăietură.

    3

Cureți și speli ceapa. Tai măslinele în feliuțe subțiri, ceapa mărunt, iar brânza în cubulețe. Toci fin mărarul și pătrunjelul. Mărunțești miezul roșiilor.

    4

Amesteci brânza cu măslinele, ceapa, miezul roșiilor, ouăle bătute, sare și piper după gust. Umpli ardeii și roșiile cu această compoziție, așezând căpăcelele deasupra.

    5

Așezi legumele într-un vas termorezistent uns cu ulei. Torni supa și introduci vasul în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu. Sunt gata după 20-25 de minute.