Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Transformă-ți stelele în reduceri la coșul de cumpărături

Mecanismul campaniei

Toată lumea știe că, în Kaufland Card Digital, lucurile bune vin ușor! Dar noi, la Kaufland, ne gândim în fiecare zi ce putem face în plus pentru clienții noștri, așa că am mărit miza: în perioada 30.05 - 26.06.2022, îți poți transforma stelele în reduceri la întreg coșul de cumpărături!

 

*Campania se adresează doar clienților celor 5 magazine din Iași, care au cel puțin o tranzacție în contul Kaufland Card Digital în luna mai.


Colectezi stele direct în aplicație

Știi deja că, scanând Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile, vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Numărul total de stele din cont poate fi văzut în aplicație, în secțiunea “Pentru mine-promo personalizate”, pe banda albastră de sus. 

Alocarea voucherelor

Dacă ai scanat Kaufland Card Digital într-unul din magazinele din Iași cel puțin o dată în luna mai, verifică-ți contul în data de 30.05.2022! În funcție de numărul de stele disponibile în contul tău, vei primi un voucher de reducere care abia așteaptă să fie folosit!

Cum poți activa voucherele

Voucherele sunt disponibile în aplicație, în secțiunea „Pentru mine - promoții personalizate”. Acestea pot fi folosite o singură dată în perioada de valabilitate după activare, la un singur coș de cumpărături. 

Atenție! Voucherele nu vor deveni active în mod automat. Acestea trebuie activate din secțiunea „Pentru mine - promoții personalizate”.