Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ready for School: Totul pentru prima zi de școală | Kaufland

Bine ați venit la noul magazin de papetărie: Kaufland! Pentru că la noi există toată varietatea de pixuri, blocuri, materiale artizanale și rechizite școlare la prețuri reduse. Apropo, veți găsi produsele potrivite pentru școală, birou și nu numai pe tot parcursul anului! Avem și mai multe opțiuni de oferit în timpul marilor noastre săptămâni de acțiune, de exemplu la începutul școlii.

 


Sortiment

Totul pentru școală, birou și nu numai

Pe cât de variate sunt sarcinile pe care le ai la școală, la universitate sau la birou, pe atât de mare este și selecția noastră de articole de papetărie. Pe tot parcursul anului, vei găsi peste 150 de articole - în magazinele noastre mari chiar până la 1.500 - inclusiv articole de marcă bine-cunoscute de la Leitz și Brunnen, precum și multe produse cu propria noastră marcă de papetărie Talentus, cu un raport excelent calitate-preț. Fie că este vorba de caiete, ustensile de scris, rechizite de birou și de artizanat, cartușe de imprimantă sau felicitări - avem totul pentru școală, birou și companie. Descoperă acum! 

Recomandări pentru viața școlară de zi cu zi

Nu te poți opri niciodată din învățat. Acest lucru este valabil și pentru părinți. Cu ajutorul următoarelor șase sfaturi, puteți învăța cum să vă ușurați viața de cotidiană la școală, atât ție, cât și copiilor, cu câteva trucuri simple.

Opened bread box with two sandwiches in it

Gustări pentru școală

Gustările făcute în casă pentru pauză sunt mai bune decât orice chiflă de la brutărie - la urma urmei, știi exact ce conține. Dacă dimineața este prea agitată, poți, bineînțeles, pregăti de seara gustarea pentru școală - în cutia pentru sendviș, alimentele rămân proaspete în frigider peste noapte. Pâinea integrală este deosebit de potrivită ca o gustare în timpul pauzelor, iar fructele și legumele tocate sunt excelente pentru o gustare sănătoasă între mese.

Children play in the schoolyard

Sfaturi de joc în curtea școlii

Jocurile cu sărituri antrenează în mod jucăuș abilitățile motrice ale copiilor - și sunt foarte distractive! Și așa sunt de generații întregi: de exemplu, „Șotron". Așadar, a sosit momentul să redescoperi unul dintre cele mai populare jocuri - poate chiar împreună cu copilul tău. Apropo, puteți găsi creta potrivită în culori strălucitoare în sortimentul nostru. Este ușor să transformi curtea școlii, trotuarul și strada într-o pajiște plină de culoare. Sunteți gata pentru următorul salt?

Tidy pens in a pen holder

Înveți mai bine când biroul este ordonat

Un birou bine aranjat permite obținerea unor rezultate mai bune la învățătură și la lucru. Însă aici este adesea nevoie de optimizare. Avantajele sunt evidente: dacă biroul tău este mai ordonat, ești mai puțin distras - și poți învăța într-un mod mai structurat și mai eficient. Aruncă o privire la sortimentul nostru vast și creează-ți un mediu de lucru frumos!

Boy packing his school bag.

Pregătirea ghiozdanului

Cea mai importantă regulă este să împachetezi doar ceea ce îți trebuie într-adevăr. Poți economisi greutate, de exemplu, dacă nu împachetezi un dosar complet, ci doar foi individuale într-un dosar cu foi volante. De îndată ce este clar ce trebuie împachetat, cele mai grele obiecte se pun în compartimentul din spate, iar cele mai ușoare în cel din față. Astfel, centrul de greutate al ghiozdanului se menține aproape de corp.

Child with a big colorful learning clock

Ritualuri în ziua de școală

Pentru o zi de școală structurată și lipsită de stres, sunt de ajutor chiar și micile ritualuri. De exemplu, pentru a fi mai puțin stresat dimineața, este mai bine să îți faci ghiozdanul cu o seară înainte - și același lucru este valabil și pentru haine. În acest fel, vei avea mai mult timp pentru un mic dejun relaxat. Copiii ar trebui să își facă temele singuri, în mod ideal într-un mediu de învățare bun și la ore fixe - astfel încât să existe suficient timp liber la sfârșitul zilei pentru prieteni și hobby-uri.

Schoolgirl doing homework.

Recomandări privind temele pentru acasă

Rezultatele bune se pot obține doar într-un mediu care să favorizeze învățarea. Un loc liniștit, luminos și ordonat este ideal. Totuși, după școală, trebuie planificată o pauză adecvată înainte de a începe temele. Cel mai bine este să îndeplinești mai întâi sarcinile ușoare, iar apoi să le abordezi pe cele dificile cu un sentiment de realizare în spate. Apropo, un caiet de teme ajută la perspectiva corectă - și un loc ordonat la sfârșit.


Rețete

Alimentație sănătoasă pentru elevii harnici

Viața școlară de zi cu zi poate fi destul de solicitantă: Lecții, teme, învățare - copiii noștri au o varietate de sarcini. Prin urmare, mesele la fel de variate sunt importante pentru a le asigura energia necesară. Am selectat o mulțime de rețete interesante în acest scop - de la gustări colorate la dulciuri gustoase și mese hrănitoare. 

Homemade fruit yogurt

Un început bun în fiecare zi:

Micul dejun furnizează creierului substanțe nutritive importante pentru a învăța cu succes. Întrucât copiii au rezerve de energie mai mici decât adulții, ei se pun în mișcare ceva mai încet dimineața. De aceea, micul dejun este extrem de important, deoarece trimite semnalul de pornire către mușchi și creier. Așadar: planifică întotdeauna suficient timp dimineața pentru micul dejun al copiilor tăi! 

Pasta with vegetable sauce

O masă caldă în timpul zilei:

Într-o viață de zi cu zi turbulentă, nu este întotdeauna ușor să găsești suficient timp pentru a găti. Însă, cu doar câteva trucuri, se pot prepara mâncăruri delicioase, bogate în vitamine, substanțe nutritive și fibre. Cel mai bun lucru: rețetele sunt super simple și se pot pregăti în cel mai scurt timp, chiar și de către bucătari amatori. Descoperă rețetele noastre.

Fun vegetable bread that looks like a bug

Încheiați ziua împreună:

În multe familii, cina este adesea singura masă pe care o au în comun - și o ocazie excelentă de a petrece timp împreună. Într-o atmosferă de seară relaxată, acesta este un ritual valoros care întărește coeziunea familiei: se pot împărtăși experiențele zilei și se pot discuta subiecte importante. Vă dorim poftă bună și conversații bune!

Gustarea perfectă pentru școală: rețete pentru cutia de prânzPlaceholder
Prima zi de școală

Totul pentru o primă zi de școală perfectă

De la conuri școlare la cadouri, de la serbarea pentru prima zi de școală la tortul din prima zi de școală: sunt multe lucruri de care trebuie să te ocupi când începi școala - și chiar mai multe de care trebuie să ții cont. Pentru ca ziua cea mare să fie de neuitat atât pentru cei mici, cât și pentru întreaga familie, am sintetizat toate lucrurile importante.

Sunteți gata pentru prima zi de școală?

Girl with oversized school cone in hand.

Pentru ca totul să decurgă fără probleme în prima zi de școală, am sintetizat cele mai importante puncte de pregătire. Începeți cu echipamentul potrivit: scrieți și obțineți din timp o listă de cumpărături pentru rechizite școlare. Puteți, de asemenea, să trimiteți invitații familiei și prietenilor în avans și să planificați o mică petrecere. Cu cât se apropie prima zi de școală, cu atât mai important devine: conul școlii - pentru că acum e timpul să facem niște lucru manual! În ziua dinaintea începerii școlii, ghiozdanul trebuie să fie împachetat și hainele așezate. Când totul este gata, un mic cadou nu ar trebui să lipsească - la urma urmei, trebuie să fie o sărbătoare frumoasă pentru întreaga familie. Vă dorim distracție plăcută!