Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Din oferta actuală

Valabilitate: din 26.02.2020 până în 03.03.2020

Mâncarea bună este pasiune

Ciocolatei aproape nimeni nu îi poate rezista. Și în fond de ce ar trebui? Uneori ai nevoie de puțină energie sau de un răsfăț dulce. Bine că avem atât de multe sortimente diferite de ciocolată.

Informații despre ciocolată

De la boabele de cacao până la ciocolată

În interiorul fructelor de cacao se găsesc boabele de cacao. Acestea sunt necesare pentru producția de ciocolată. Fermierii de cacao recoltează manual fructul chiar și în prezent.

Ciocolată cu lapte

Ciocolată cu lapte

Ciocolata cu lapte este mai dulce decât soiurile amărui. Conținutul de lapte al acesteia asigură o consistență moale, delicată.

Ciocolată neagră

Ciocolată neagră

Conține aproximativ 55% cacao. Consumată în cantități moderate, este benefică pentru inimă, creier și circulația sângelui.

Ciocolată amăruie

Ciocolată amăruie

Este cel mai puțin dulce, deoarece conține cel puțin 70% cacao. O adevărată plăcere pentru iubitorii de ciocolată amăruie.

Ciocolată albă

Ciocolată albă

Conține unt de cacao în loc de cacao. În plus, are un conținut ridicat de lapte.

Gătește cu ciocolată


Știai că în cacao se găsește mult L-triptofan? Acest aminoacid este transformat de către creier în serotonină, hormonul nostru de fericire. Dacă lipsește, avem de obicei o stare proastă. Prin urmare, o bucățică de ciocolată cu conținut ridicat de cacao sigur este o pastilă de fericire într-o zi mai puțin frumoasă.

Idei de jocuri pentru petreceri de copii

Așa devine ziua o sărbătoare

1. Piñata

Iată cum se face: ai nevoie doar de un balon, aracet și hârtie colorată. Lipește pe balonul umflat minimum 3 straturi de hârtie colorată. Lasă peste noapte la uscat. Sparge cu grijă balonul și umple cu bomboane forma rezultată. Atașează-i un șnur și atârnă-l de tavan sau un copac. Gata. Poate să înceapă distracția.

Idei de jocuri pentru petreceri de copii

Așa devine ziua o sărbătoare

2. Jocul „Ce este asta?”

Leagă la ochi un copil și dă-i câte ceva de gustat. Fructe, legume, sucuri sau alte alimente. El trebuie să ghicească ce este. Ceilalți copii pot să dea indicii celui legat la ochi. De exemplu, pot spune când este „gustos”, „câh!” sau „bleah!”. Pe rând, pot fi legați la ochi toți cei mici de la petrecere.