Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Din oferta actuală

Valabilitate: din 25.03.2020 până în 31.03.2020

Mâncarea bună este apartenență

Ceea ce este bun se află adesea foarte aproape de noi. Și noi împărtășim această părere și de aceea ne bazăm pe produse locale delicioase, proaspete și mereu de cea mai bună calitate. Astfel, găsești un sortiment variat de produse românești pe rafturile noastre din magazin.


Fă-ți timp pentru cea mai importantă masă a zilei și bucură-te de fiecare început al zilei. Cu ouă ochiuri, chifle crocante, gemuri de fructe, mezeluri savuroase sau un castron de cereale. Indiferent cu ce vrei să-ți răsfeți papilele gustative, găsești la noi tot ce ai nevoie pentru un mic dejun delicios.

Croasanți sau cornuri

Sub semnul semilunii

În exterior, croasanții și cornurile sunt foarte asemănătoare. Și povestea acestora le reunește. Doar că, la nivel de umplutură, există diferențe clare.

Inventator

Cine l-a inventat?

Nu se știe cine a preparat pentru prima dată produsul de patiserie în formă de semilună. Conform celei mai faimoase legende, a fost inventat după asediul Vienei de către turci, în anul 1683.

Diferente

Diferența între corn și croasant

În timp ce croasanții sunt făcuți din făină, apă, lapte, zahăr, drojdie, eventual ouă și, uneori, unt, cornurile conțin foarte mult unt.

Straturi

Straturi peste straturi

Aluatul de croasant este stratificat. Se pliază de mai multe ori și se derulează din nou și din nou. Astfel, rezultă în mod ideal 27 de straturi care vor conferi frăgezime fiecărui croasant.

Rețete pentru mic dejun