Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Hai într-o călătorie a încrederii împreună cu Alex

Alex - premii, certificari

Salut! Eu sunt Alex și sunt de părere că încrederea este totul. De accea, te invit să mergem împreună într-o călătorie a încrederii în sine, în cei din jur și în locul în care ne facem cumpărăturile.

Știm cu toții că încrederea nu se cumpără, ci se câștigă. Iar acest lucru devine posibil când ești deschis și faci lucrurile simplu și cu onestitate.

Hai cu mine în această călătorie și vom descoperi o lume a încrederii la Kaufland.

O încredere câștigată cu greu de fiecare furnizor care a obținut certificările GOTS, Eco, Fairtrade, MSC, Vegan sau fără gluten. Împreună vom afla ce înseamnă cu adevărat să protejezi o pădure locală, dar și o pădure din America de Sud.

Încă de când eram copil am descoperit, la școală și acasă, ce înseamnă să trăiesc conștient, atât eu, cât și comunitatea în care locuiesc. Încă de când purtam textile certificate GOTS sau foloseam produsele Talentus la școală sau la birou. Sau acum când port textilele din materiale reciclate Newcential.

Aceste denumiri nu sunt doar niște branduri. Sunt produse de valoare pe rafturile Kaufland.

Și atunci când împreună cu prietenii și familia mea am descoperit aceste valori care ne fac pe toți să prețuim mai mult planeta și mediul în care trăim, Kaufland a primit certificări și premii care îl fac liderul de astăzi.

Nivelul de calitate

Medalia Qudal

Qudal

Hai să vorbim puțin despre Certificarea Qudal, un studiu de piață desfășurat în România de organizația elvețiană ICERTIAS (International Certification Association GmbH).

Acest studiu măsoară experiența, opinia și percepția consumatorilor în ceea ce privește companiile care oferă produse de cel mai înalt nivel de calitate.

Kaufland a primit și în 2020 cel mai mare număr de voturi la categoria „cel mai ridicat nivel de calitate” în furnizarea de produse și servicii.

Obiectivul studiului Qudal este acela de a crea o cultură în care furnizorii, producătorii și retailerii se străduiesc să obțină o calitate maximă și să ofere condiții superioare clienților.

Medalia Qudal este acordată numai acelor produse și servicii de pe piață care oferă consumatorilor cel mai înalt nivel de calitate - pe baza cercetărilor științifice de piață conform metodei inovatoare QUDAL® - Calitate - DEEPMA.


Despre sustenabilitate

Romania CSR Index

CSR Index

Kaufland România a fost desemnată, pentru a treia oară, Cea mai sustenabilă companie din România, din categoria Retail, datorită investițiilor majore în acest sens pe care le-a făcut în ultimii ani - în urma publicării rezultatelor singurului și celui mai complex studiu care analizează nivelul de implicare a companiilor în sustenabilitate și din punct de vedere al impactului economic, de mediu și social.

Studiul a analizat cel mai recent Raport de sustenabilitate Kaufland România, care prezintă informații transparente despre activitatea companiei și oferă detalii despre investițiile în portofoliul de produse, dezvoltat cu responsabilitate și grijă pentru nevoile consumatorilor, în mediul de lucru și politica de resurse umane a companiei, performanța privind protecția mediului, lanțul de aprovizionare și, nu în ultimul rând, investițiile în comunitate, unde compania a punctat rezultate deosebite.

Astfel, printre rezultatele atinse de Kaufland România și publicate în cel mai recent Raport de sustenabilitate, se numără:

  • Peste 70 milioane de lei investiți în comunitate;
  • 266 de proiecte comunitare ce au venit în sprijinul a peste 3,4 milioane de beneficiari;
  • 3 programe de finanțare pentru organizațiile non-guvernamentale.

Produsele marcă proprie sunt certificate cu cele mai înalte standarde internaționale ecologice sau de comerț echitabil în raport de peste 10% - precum FSC (gestionarea sustenabilă a pădurilor), Organic, Fairtrade, GOTS, UTZ (agricultură sustenabilă), MSC – Marine Stewardship Council (pescuit sustenabil).