Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cosmetice naturale de la bevola®

Îngrijire naturală într-o selecție mare și la prețuri mici: Aceasta este marca noastră proprie de produse cosmetice naturale neutre din punct de vedere climatic* bevola naturals®. Produsele cosmetice certificate „NATRUE" sunt perfecte pentru toți cei care apreciază produsele cosmetice naturale și care doresc să contribuie în același timp la protejarea climei.

Sortiment

Varietate de produse cosmetice naturale

Datorită gamei vaste și în continuă creștere de produse bevola naturals®, în viitor vor exista și mai multe modalități de a-ți îngriji corpul în mod natural. Poți găsi deja multe alternative durabile pentru curățarea feței, îngrijirea feței, curățarea corpului, îngrijirea corpului, precum și multe alte produse de drogherie și de îngrijire ale mărcii noastre.

various hair care products from bevola naturals®

Șampon, balsam, mască de păr și gel de duș de la bevola naturals®

more care and cleaning products from bevola naturals®

Îngrijirea buzelor, periuța de dinți, loțiunea de corp, laptele de corp și săpunul lichid de la bevola naturals®.

Alternativa ta de produse cosmetice naturale

La bevola naturals® găsești o alternativă mai naturală la multe produse de drogherie, cum ar fi cele pentru îngrijirea părului și curățarea feței.

Îngrijirea părului

bevola naturals® repair conditioner and bevola® repair conditioner intensive care

Curățarea feței

bevola naturals® micellar water and bevola® micellar water

Calitate 

Promisiunea noastră privind calitatea și clima

Formulele produselor noastre sunt foarte importante pentru noi. De aceea, am dezvoltat chiar și propria noastră linie de cosmetice naturale, bevola naturals®.

Promisiunea noastră de calitate: Produsele cosmetice bevola naturals® sunt certificate în baza „NATRUE". Asta înseamnă că în formule nu se utilizează silicoane, parafine și uleiuri minerale, microplastice, coloranți și parfumuri pur sintetice. Găsești mai multe informații despre certificarea NATRUE la www.natrue.org.

Cosmeticele noastre naturale sunt neutre din punct de vedere climatic*, iar ambalajele produselor noastre devin, de asemenea, din ce în ce mai durabile. Sustenabilitatea joacă, de asemenea, un rol important la Kaufland. Aflați aici ce facem deja în prezent și ce planificăm pentru viitor.