Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Termeni și condiții de utilizare a aplicației Animaterra Jocul

Valabil din data de 23.09.2022

 

1.     PREVEDERI GENERALE

1.1.     Prezentele Termeni și Condiții reglementează utilizarea aplicației Animaterra Jocul (în continuare „Animaterra Jocul”) de către utilizatori. Aplicația Animaterra Jocul este pusă la dispoziție de către Kaufland România SCS, cu sediul în București, sector 2, Bvd. Barbu Văcărescu nr. 120 – 144, (în continuare „Kaufland”).

1.2.   Kaufland își rezervă dreptul de a dezvolta în mod continuu Animaterra Jocul și alte oferte și servicii furnizate pentru a se asigura că acestea rămân atractive în mod constant pentru utilizatori. Utilizatorii vor fi informați cu privire la aceste situații în mod adecvat.

1.3.  Kaufland informează utilizatorii Animaterra Jocul cu privire la faptul că în aplicația online pot interveni, în cazuri excepționale, resetări de conținut în care progresul jocului și/ sau obiectele virtuale dobândite în joc sunt resetate. Kaufland nu își asumă nicio răspundere față de utilizatori cu privire la această situație.

1.4.   Animaterra Jocul este destinat exclusiv în scop de divertisment. Folosirea Animaterra Jocul în scopuri comerciale este strict interzisă.

1.5.   Aplicația Animaterra Jocul poate fi descarcată din Google Play Store de catre utilizatorii cu varsta mai mare de 12 ani care au un cont Google activ, conform politicii Google Play Store. Va atragem atentia ca in situatia in care nu ati implinit varsta de 16 ani, instalarea acestui joc este permisa doar cu acordul parintilor.

1.6.   Utilizarea aplicației Animaterra Jocul este gratuită.

1.7.    Kaufland nu are obligația de a asigura funcționarea neîntreruptă a aplicației Animaterra Jocul. De asemenea, Kaufland poate decide unilateral în orice moment retragerea din Google Play Store a aplicației Animaterra Jocul sau de pe piață fără a fi ținut responsabil a despăgubi utilizatorii pentru inconvenientele create.

 

2.     ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

2.1.    Pentru a beneficia de aplicația Animaterra Jocul, utilizatorii trebuie să parcurgă mai mulți pași: (i) să descarce aplicația din Google Play Store și să adere la Termenii și Condițiile de utilizare a Google Play Store; (ii) să își creeze un cont în aplicația Animaterra Jocul și să adere la Termenii și Condițiile de utilizare a aplicației.

2.2.   Kaufland nu are nicio influență asupra Termenilor și Condițiilor de utilizare a Google Play Store și nici asupra modului în care Google Play Store prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor.

2.3.    Pentru a-și crea cont, utilizatorii trebuie să introducă un nume de utilizator constând fie în nume și prenume, fie în porecla utilizatorului, precum și adresa de e-mail valabilă, alături de parola de acces. Utilizatorii trebuie să se asigure că informațiile furnizate către Kaufland în timpul înregistrării sunt reale și complete.

2.4.   Ulterior înregistrării, utilizatorii își deschid un cont în aplicația Animaterra Jocul pe care aceștia îl gestionează în mod independent.

 

3.     OBLIGAȚII ALE UTILIZATORILOR

3.1.    Utilizatorii au obligația să asigure confidențialitatea în ceea ce privește datele de conectare, datele de identificare și parolele. Termenii „date de conectare”, „identificare” și „parole” includ toate secvențele de litere și/ sau caractere și/ sau numere utilizate pentru a autentifica utilizatorii și penttru a împiedica utilizarea contului de către terți neautorizați. Din motive de securitate, recomandăm ca parola să nu fie identică cu numele jucătorului și trebuie să fie formată dintr-o combinație de numere și litere.

3.2.   În situația în care un utilizator are motive sî creadă că terțe părți au obținut sau ar putea obține datele de conectare în mod neautorizat, acesta trebuie să informeze imediat Kaufland și să își schimbe datele de conectare sau să solicite Kaufland să schimbe datele de conectare.

3.3.   Aplicația Animaterra Jocul include diverse tipuri de conținut care sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală aparținând Kaufland sau unor terți. Cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod explicit în cadrul acestor Termeni și Condiții, utilizatorii nu au dreptul să editeze, să copieze, să distribuie, să reproducă în niciun fel, să utilizeze în scopuri publicitare sau să folosească în afara scopurilor convenite conținutul aplicației Animaterra Jocul. Termenul „conținut” include toate datele, textele, imaginile, grafica, muzica, secvențe de sunet, scenariul, videoclipurile, programele și codurile software și alte informații furnizate de Kaufland.

 

4.     PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1.   Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Kaufland Romania SCS cu sediul in Str. Barbu Văcărescu nr. 120-144, CP 020284, Bucureşti, Sector 2, în calitate de operator de date cu caracter personal. Luăm foarte în serios protecţia datelor tale cu caracter personal și facem tot posibilul să te informăm amănunţit cu privire la modul in care prelucram datele tale cu caracter personal. Poti afla mai multe detalii cu privire la modul in care prelucram datele tale cu caracter personal ca urmare a instalarii si utilizarii aplicatiei Animaterra Jocul, precum si cu privire la drepturile de care dispui in calitate de persoana vizata accesand urmatorul link.

4.2.  Kaufland nu are nicio influenta cu privire la modul in care Google Play Store prelucreaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor, acesta avand calitatea de operator de date cu caracter personal independent. Pentru a verifica modul în care Google Play Store prelucrează datele tale cu caracter personal, îți recomandăm să parcurgi Politica acestuia de Confidențialitate.

 

5. DURATA CONTRACTULUI. ȘTERGEREA CONTULUI DE UTILIZATOR

5.1.    Cu excepția cazului în care se prevede altfel, contractul de utilizare a aplicației Animaterra Jocul, respectiv acești Termeni și Condiții, se încheie pe o perioadă nedeterminată. Contractul începe în momentul activării contului de utilizator Animaterra Jocul.

5.2.   Utilizatorul poate să aleagă în orice moment să își șteargă contul de utilizator.

5.3.  Kaufland poate decide ștergerea unui cont de utilizator în situația în care utilizatorul în cauză prejudiciază în orice fel Kaufland sau alți utilizatori prin încălcarea prevederilor acestor Termeni și Condiții.

5.4.  Contractul poate înceta, de asemenea, și atunci când Kaufland decide în mod unilateral retragerea din Google Play Store a aplicației Animaterra Jocul.

 

6.  PREVEDERI FINALE

6.1.  Termenii și Condițiile de utilizare a aplicației Animaterra Jocul sunt guvernate de legislația din România. Orice dispută între Kaufland și utilizator ca urmare a utilizării aplicației Animaterra Jocul va fi soluționată inițial pe cale amiabilă, iar în caz de nereușită cauza va fi dedusă spre soluționare instanțelor competente din România.

6.2.  Kaufland își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții de utilizare a aplicației Animaterra Jocul, modificările fiind vizibile în pagina destinată prezentului document. De aceea, vă recomandăm verificarea periodică a Termenilor și Condițiilor de Utilizare a aplicației Animaterra Jocul.