Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Politică de confidențialitate Animaterra Jocul

Intră în primul mobile game Animaterra și descoperă-ți inima de erou! Personaje de poveste împreună cu Tudor, Lia, Cosmin și Sara te așteaptă să cuceriți fiecare probă a universului Animaterra.

Jocul Animaterra poate fi descarcat din PlayStore de catre utilizatorii cu varsta mai mare de 12 ani care au un cont Google activ, conform politicii PlayStore. Va atragem atentia ca in situatia in care nu ati implinit varsta de 16 ani, instalarea acestui joc este permisa doar cu acordul parintilor.

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Kaufland Romania SCS cu sediul in Str. Barbu Văcărescu nr. 120-144, CP 020284, Bucureşti, Sector 2, în calitate de operator de date cu caracter personal. Luăm foarte în serios protecţia datelor tale cu caracter personal și facem tot posibilul să te informăm amănunţit cu privire la modul in care prelucram datele tale cu caracter personal.

In aceasta Politica vei gasi urmatoarele informatii: ce date cu caracter personal colectam de la tine, scopul si temiul legal al prelucrarii, cui i se adreseaza jocul, cu cine partajăm aceste date, unde sunt stocate datele, cum le gestionăm şi drepturile pe care le ai in legatura cu aceste date cu caracter personal.

Prezenta Politica de Confidentialitate respecta toate dispozitiile din Regulamentul General al UE privind Protecţia Datelor cu caracter personal (RGPD).

Este posibil ca periodic sa apara modificari asupra prezentei Politici, determinate de modificarile legislative, tehnice sau de business. In cazul in care vor aparea astfel de modificari, vom afisa intotdeauna versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate. Te incurajam sa verifici periodic dispozitiile prezentei Politici pentru a ramane informat cu privire la practicile noastre si la modalitatile prin care iti prelucram datele cu caracter personal.

Continuarea utilizarii serviciilor noastre echivaleaza cu acceptarea dispozitiilor prezentei Politici.

1. Ce categorii de date cu caracter personal colectam de la tine?

Pentru crearea contului Animaterra Jocul colectam urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele tau sau porecla, in functie de datele pe care doresti sa ni le furnizezi, precum si adresa de e-mail.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in momentul utilizarii aplicatiei, pot fi colectate in mod automat urmatoarele date: locatie telefon, model telefon, timp in joc si alte informatii ce tin de dispozitivul respectiv. Aceste date sunt transferate catre Serviciile Google.

Aplicatia colectează si date despre activitatea unui utilizator în joc. Aceste date pot include nivelul, setările de grafică, obstacolele trecute, poțiunile consumate în joc, etc. Aceste informatii nu reprezinta date cu caracter personal.

Este responsabilitatea ta sa te asiguri că toate datele cu caracter personal pe care le furnizezi sunt corecte şi actuale. Iti vom trimite toate informaţiile importante referitoare la contul tau utilizând datele de contact pe care ni le furnizezi. In caz de pierdere a contului, recuperarea acestuia se poate face doar pe baza informațiilor transmise în mod corect și complet.

2. Care sunt scopurile și temeiurile legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt colectate (...) in temeiul art. 6) alin. 1 din Regulamentul general privind Protectia Datelor (RGPD), respectiv in temeiul executarii unui contract. Scopul colectarii datelor cu caracter personal consta in furnizarea catre utilizator a aplicatiei Animaterra Jocul.

3. Cui se adresează Animaterra Jocul?

Aplicația Animaterra Jocul a fost creată pentru o audiență cu vârstă minimă de 12 ani. Aplicația nu impune o vârstă maximă pentru a o utiliza.

4. Cine primește datele cu caracter personal furnizate de tine?

La datele tale cu caracter personal pot avea acces imputernicitii Kaufland, precum dezvoltatorulul aplicatiei Animaterra Jocul si furnizorul de servicii de tip cloud. Mentionam faptul ca imputernicitii Kaufland sunt atent selectionati, iar acestia si-au asumat obligatii de confidentialitate in ceea ce priveste datele cu caracter personal la care au acces, prin semnarea unui acord de operator – persoana imputernicita in sensul art. 28 RGPD.

Avand in vedere natura sistemului informatic, este posibil ca datele tale sa fie transferate si in interiorul grupului Schwarz. Datele tale nu sunt transferate catre alti terti.

Dacă trebuie să transmitem date cu caracter personal unor destinatari din afara Spaţiului Economic European (SEE) in baza unui temei juridic transferul are loc numai către un stat terț confirmat de Comisia Europeană ca având un nivel de protecție a datelor adecvat, către un destinatar cu care este convenit un nivel adecvat de protecție (de ex. prin Clauze Contractuale Standard)) sau unui destinatar pentru care am primit acordul tău în vederea transferului.

5. Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal

Aplicația Animaterra Jocul este stocată pe serverul (cloud) Google situat în Frankfurt, EU, furnizorul de servicii Cloud garantand respectarea prevederilor din Regulamentul General privind Protectia Datelor.

6. Comunicări de marketing

In cadrul aplicatiei Animaterra Jocul exista o sectiune de Product Placement unde se afiseaza bannere cu produse partenere Kaufland. Mentionam faptul ca acestea sunt afisate aleatoriu, fara a exista o profilare a utilizatorilor jocului. In situatia in care vom dori sa va prezentam produse potrivite dumneavoastra sau daca vom combina seturi de date in acest sens, va vom solicita consimtamantul in mod expres in acest sens.

In cazul in care se vor transmite comunicari de marketing, iti vom solicita in mod expres consimtamantul in acest sens, iar prelucrarea se va intemeia pe art. 6 alin. 1) lit. a) din RGPD De asemena, daca pe parcurs te vei razgandi, vei putea oricand sa iti retragi consimtamantul, situatie in care nu vei mai primi comunicari de marketing.

7. Care este perioada de păstrare a datelor?

Datele cu caracter personal se păstrează atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea obligatiilor contractuale sau pentru indeplinirea unei obligatii legale in sarcina Kaufland.

In cazul in care nu mai exista obligatii contractuale (spre exemplu, alegi sa iti stergi contul pentru aplicatia Animaterra Jocul) sau temeiuri legale, datele tale vor fi sterse in termen de cel mult 6 luni.

8. Ce drepturi ai ca persoană vizată?

Conform art. 15 alin. (1) din RGPD, ai dreptul de a obţine în mod gratuit, la cerere, informaţii despre datele tale cu caracter personal, stocate de Kaufland.

În plus, daca sunt indeplinite cerintele legale, ai dreptul la rectificare (art. 16 din RGPD), ştergere (art. 17 din RGPD), la restrictionarea prelucrarii (art. 18 din RGPD), precum si la portabilitatea datelor tale cu caracter personal (art. 20 din GDPR).

În măsura în care prelucrarea datelor se bazează pe art. 6 alin. (1) lit. (e) sau (f) din RGPD, ai la dispoziţie un drept de opozitie, conform art. 21 din RGPD. În măsura în care te opui unei prelucrări a datelor, operatorul nu mai prelucreaza datele tale cu caracter personal in viitor, exceptând cazul în care operatorul demonstrează ca are motive imperioase care justifică prelucrarea şi care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor persoanei vizate.

În măsura în care prelucrarea datelor se bazează pe un consimţământ, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) sau art. 9 alin. (2) lit. (a) din RGPD, acesta poate fi oricând revocat, cu efect în viitor, fără ca acest lucru să afecteze legalitatea prelucrării anterioare.

În situațiile menţionate anterior, în cazul în care ai intrebari despre modul in care prelucram datele tale cu caracter personal sau daca doresti sa iti exerciti unul dintre drepturile de mai sus, te poti adresa oricand Responsabilului nostru cu Protectia Datelor, la datele de contact de mai jos:

Kaufland Romania SCS Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144

CP 020284, Bucuresti, sector 2

In atentia: Respons.abilului cu Protectia Datelor

Telefon: 0372 090 000

E-mail: protectiadatelor@kaufland.ro

În plus, dispui de dreptul de a depune reclamaţii la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal la adresa: anspdcp@dataprotection.ro, dar si de dreptul de a te adresa instantelor judecatoresti comp.etente.  

Ultima actualizare 08.09.2022