Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ai Kaufland Card, îți susținem în continuare încărcarea mașinii tale electrice

Incarca-ti masina cu cumparaturi de la Kaufland

Kaufland România va continua să susțină contravaloarea încărcării mașinilor electrice pentru clienții fideli. Începând cu 01.08.2020, cele 24 de stații de încărcare operate de către Renovatio e-charge vor fi accesate în baza unui cupon Kaufland pe care îl primești automat în contul tău din aplicația e-charge, conform mecanismului de mai jos.

  1. Creează-ți cont Kaufland Card în aplicația Kaufland.
  2. Completează formularul de mai jos cu numărul tău de Kaufland Card digital și codul tău de client Renovatio e-charge (User ID) pe care îl găsești în aplicația web e-charge (rnvapp.e-charge.ro) în meniul „Coupons”.
  3. Fă-ți cumpărăturile săptămânal de la Kaufland utilizând Kaufland Card.
  4. Primești cupoane direct în contul tău din aplicația e-charge.

*În funcție de perioada în care completezi formularul, vei primi un număr diferit de cupoane. Cumpărăturile cu Kaufland Card vor fi luate în calcul începând cu luna septembrie pentru cupoane oferite începând cu luna octombrie. Pentru acordarea de cupoane este nevoie de cumpărături săptămânale, în valoare totală de minimum 500 lei/lună. Toate detaliile pot fi găsite în regulamentul campaniei.

Nu uita!

  • Sesiunea de încărcare poate fi realizată doar din aplicația e-charge și prin activarea cuponului virtual Kaufland. Orice altă sesiune, sau utilizând alt mijloc de autentificare (de ex. card RFID), nu este susținută de către Kaufland România;
  • Fiecare cupon poate fi folosit pentru o singură sesiune de încărcare. Odată folosit, cuponul se va șterge automat din lista ta;
  • Cupoanele pot fi folosite oricând, la orice stație e-charge instalată în parcările magazinelor Kaufland, din orice oraș.
Mai multe detalii sunt disponibile pe www.e-charge.ro/kaufland.

Completează formularul de înregistrare

Introdu numărul tău de Kaufland Card digital și codul tău de client Renovatio - e-charge.ro disponibil în aplicația web e-charge.ro în meniul „Coupons”.

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal și Regulamentul campaniei.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.