Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cupoane de încărcare

Incarca-ti masina cu cumparaturi de la Kaufland

Dragi clienți,

Campania „Încarcă-ți mașina cu cumpărături de la Kaufland” va lua sfârșit în data de 31.07.2023.

Sunteți parte integrantă din călătoria noastră spre o lume mai sustenabilă și spre un stil de viață eco-friendly. Vă asigurăm că eforturile noastre de a aduce o schimbare pozitivă în comunitate prin protejarea mediului înconjurător nu se opresc aici. Continuăm să ne dedicăm inițiativelor ecologice și sustenabile, iar voi, clienții noștri, sunteți parte integrantă din acest proces. Implicarea face diferența!

Ca și până acum, participanții care s-au înscris până la data 30.07.2023 și care în luna iulie 2023 au făcut cumpărături în oricare dintre magazinele Kaufland din România în valoare totală de minimum 500 de lei, iar la finalul fiecărei cumpărături au scanat la casa de marcat cardul digital Kaufland Card din aplicația mobilă "Kaufland - Oferte și noutăți", vor primi in luna august 5 cupoane care pot fi folosite în 30 de zile de la acordarea lor în aplicația e-charge.

Începând cu luna Septembrie, veți putea beneficia de serviciile de încărcare la stațiile instalate împreună cu partenerul nostru Renovatio,conform termenilor și condițiilor și planurilor tarifare ale rețelei e-charge.

Pentru întrebări sau nelămuriri, vă invităm să ne contactați prin intermediul formularului de pe site sau apelând gratuit 0800.080.888.


Completează formularul de înregistrare

Introdu numărul tău de Kaufland Card digital și codul tău de client Renovatio - e-charge.ro disponibil în aplicația web e-charge.ro în meniul „Coupons”.

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal și Regulamentul campaniei.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.