Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Originea - de unde provin produsele

Pentru a îți garanta o transparență totală în ceea ce privește lanțul de aprovizionare, colaborăm strâns cu toți furnizorii noștri. Prin intermediul unui cod QR plasat pe ambalajele anumitor produse marcă proprie, poți ști exact de unde provin produsele din coșul tău de cumpărături.

Transparență

Transparență

Dorim să excludem peștele care nu provine din surse durabile, astfel încât tu să poți cumpăra pește de calitate excelentă. Scopul nostru este de a vinde numai produse cu o trasabilitate de 100% până la data capturii.

Un sentiment de bine

Un sentiment de bine

Ești la fel de preocupat ca și noi de conservarea habitatului marin și de protecția mediului înconjurător? Atunci, folosește trasabilitatea produselor noastre deja la achiziția din magazinul tău și află cum a fost capturat peștele din produsul tău.

Totul dintr-o privire

Totul dintr-o privire

Pur și simplu scanează codul QR de pe ambalajul produsului de pește de marcă proprie cu ajutorul smartphone-ului tău. Aceasta identifică direct despre ce produs este vorba. Dacă vrei să afli cu exactitate de unde provine produsul tău, poți introduce și numărul de lot de pe ambalajul produsului. 


Așa funcționează

Drumul de la producător la raft

Vrei să afli de unde provine produsul tău? Aici poți afla cu ușurință de unde provine peștele tău. Cu ajutorul „fTrace" găsești informații detaliate despre toate produsele mărcilor private enumerate aici.

 

K-Classic Logo
K-Favourites Logo
K-Bio Logo
K-to go Logo

Așa funcționează:

Introdu numărul șarjei/grupului sau al lotului produsului tău în rubrica „GTIN/LOT" de mai jos pentru a afla mai multe informații despre produsul tău. În funcție de produs, vei găsi unul dintre aceste numere lângă data limită de consum. Dacă nu îl găsești, poți introduce codul GTIN din 13 cifre, care este afișat sub codul de bare.

 

Recomandare: Decât să introduci manual codul, este mai ușor prin scanarea codului QR cu smartphone-ul tău, deoarece informațiile necesare sunt transmise direct.

Label on product packaging with the Charge-Number
Label on product packaging with the Los-Number
Label on product packaging with the LOT-Number
Label on product packaging with the GTIN-Number

Rețete

Mâncăruri delicioase de pește pentru fiecare zi

Ai cumpărat unul dintre produsele noastre de la vitrina cu pește și te întrebi ce poți găti cu el? Lăsă-ne să te inspirăm: Am pregătit pentru tine o gamă amplă de rețete delicioase. Sperăm să îți placă să le gătești și îți urăm poftă bună!

Atât de gustoase, atât de proaspete: rețetele noastre de pește