Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Detergenți

Află mai multe despre substanțele din produsele K-Classic

Punem mare preț pe transparență și pe siguranța ta. De aceea, pentru noi este important ca tu să ai acces ușor și rapid la lista de ingrediente din produsele K-Classic, K-Favourites, MyProject, Newcential, Countryside și Nevos, ce conțin tenside.

Folosindu-te de filtrul de căutare din pagină, ai acces la rapid la substanțele conținute de produse precum detergenţi, produse de curăţare şi îngrijire a casei, odorizante de cameră și produsele de întreținere a autoturismului. Aici ai acces la toate ingredientele produselor noastre, prin intermediul codului GTIN/EAN. Acesta se găseşte pe fiecare ambalaj, sub codul de bare.

Aici poți vedea ingredientele.

Introdu codul EAN în acest câmp și dă clic pe butonul "Caută".

Codul EAN este numărul care se află sub codul de bare.
Vezi ingredientele produselor de curățenie K-Classic

Informații despre ingrediente

Produs
EAN
Ingrediente

Informaţii detaliate privind ingredientele

Majoritatea ingredientelor sunt denumite conform nomenclatorului internaţional al ingredientelor cosmetice (INCI). Prin urmare, acestea sunt indicate sub forma unor denumiri chimice abreviate în limba engleză. Dacă acestea nu sunt disponibile, e posibil să fie afișate denumirile conform cu nomenclatorul internațional al Uniunii Internaționale de Chimie Pură și Aplicată (IUPAC).

Dacă dorești să cunoști funcțiile fiecărei substanțe, ai această posibilitate accesând baza de date a Comisiei Europene:

Colorant/Parfum

Ingredientele ale căror denumiri conţin combinaţia „CI” şi un număr (de exemplu, CI 42090) reprezintă coloranţi (sau parfum) adăugaţi. Combinaţia „CI” din faţa numărului vine de la expresia în limba engleză „Color Index”. 

Bitrex®

Siguranța copiilor

Siguranța copiilor

Copiii sunt curioși și explorează cu interes lumea înconjurătoare. Pentru ei este interesant orice obiect colorat și nou. De aceea, e bine să știi că ambalajele detergenților și produselor de curățare sunt foarte atractive pentru cei mici. 

Mărcile noastre proprii conțin Bitrex®

Dorim să facem lumea mai sigură pentru copiii noștri. De aceea, dacă este posibil, majoritatea produselor de curățenie ale marcilor noastre proprii din categoriile detergenți, balsamuri, produse de îngrijire si cosmetice auto pot conține Bitrex®. Gustul amar al acesteia îi determină pe copii să elimine imediat produsul, fără a-l înghiți.

la viitoarea ta vizită în magazin, verifică existența simbolului aferent pe ambalajul produsului. Bineînțeles, poți fi sigur că Bitrex® nu își pierde proprietățile. 

Și cel mai important, te sfătuim să păstrezi produsele de acest tip în locuri ferite de copii și să nu le păstrezi niciodată într-un alt ambalaj decât cel original.

Măsuri de urgență

Ce pot face în caz de intoxicare?

Ce pot face în caz de intoxicare?

În caz de reacție alergică la unul dintre produsele de curățare sau de îngrijire marcă proprie Kaufland, apelează imediat la medic! Fă același lucru și dacă ți-a intrat în ochi sau în nas. Numai personalul medical avizat poate lua măsurile potrivite. Arată-i medicului ambalajul pe care poate vedea ingredientele.

Serviciu TOXAPEL

Pentru a intra în legătură cu personal specializat, formează numărul de telefon 021 210 6282 (tarif normal din orice rețea). TOXAPEL funcționează 24/24 și acoperă întreg teritoriul țării.