Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
Oferte la băuturi: sucuri, bere, apă, alcoolice

Băuturi

Ofertele actuale

Valabilitate: din 27.09.2023 până în 03.10.2023

   Oferte afișate pentru:
   ,

   Băuturi alcoolice și non-alcoolice pentru petreceri reușite

   Bauturi Kaufland

   Dacă planifici o petrecere, pe lângă lista de invitați, playlist și gustări, nu uita nici de băuturi. La Kaufland găsești tot ce îți dorești, de la bere și vin, până la whisky, vodka, rom, coniac, gin sau lichior. Avem, bineînțeles, și băuturi non-alcoolice, atât apă plată și minerală, cât și sucuri naturale sau carbogazoase.

   Așadar, indiferent de gusturi, atunci când cumperi băuturile de la Kaufland știi că va fi o petrecere pe cinste. Iar dacă nu se consumă, le poți returna în timp de 14 zile, în baza bonului fiscal.


   Bere rece pentru zile fierbinți

   Berea - o incursiune în istoria acestei băuturi

   Bere

   Berea a străbătut drumul bunului gust și al rețetelor tot mai inspirate, din cele mai vechi timpuri și până în zilele noastre.

   Încă din Antichitate, berea a fost o băutură pe placul tuturor. De altfel, sumerienii aveau chiar și o zeitate dedicată berii, pe nume Ninkasi. Tot sumerienii sunt cei care au creat, în urmă cu 6 milenii, prima rețetă de bere.

   Și în lumea din Roma antică berea era la loc de cinste. Știai că însuși cuvântul bere provine din latinescul „bibere”, care înseamnă „a bea”? Aici existau mici fabrici de bere care aprovizionau localurile din zonă și se spune că însuși Iulius Cezar era îndrăgostit de această băutură.

   Mai târziu, în Evul Mediu, germanii sunt cei care au rafinat rețetele de bere, reușind să obțină diferite tipuri de bere prin folosirea diferitelor tipuri de grâne și procese de fabricație. Fabricile de bere s-au răspândit rapid în Europa, deoarece berea nu putea fi păstrată foarte multă vreme și nici nu putea fi transportată la distanțe mari.

   În România, prima fabrică de bere a fost înființată în secolul al XVIII-lea la Timișoara, având rolul de a suplini lipsa acută de apă potabilă din acea perioadă. De atunci, au apărut o mulțime de branduri românești de bere, o parte dintre ele existând și în prezent.

   Însă berea nu este doar de băut, ci poate fi folosită și ca ingredient în mâncăruri sau cocktailuri. De la supă de bere, până la gogoși cu bere sau cocktail „Bere colada”, noi ți-am pregătit o întreagă categorie de rețete cu bere.

   În magazinele Kaufland ai la dispoziție mai multe tipuri de bere din care să îți alegi preferata: bere pils, bere lager, bere neagră, bere albă, bere nefiltrată sau chiar bere fără alcool. Răsfoiește catalogul nostru săptămânal și nu rata nicio bere la ofertă.

   Bere germana Stephansbrau

   Bere germană, disponibilă exclusiv la Kaufland

   Marca noastră proprie de bere, Stephansbräu, respectă Legea Germană a Purității, astfel ca tu să te bucuri de o calitate înaltă. O găsești exclusiv în magazinele Kaufland, unde te așteptăm cu cele mai bune promoții la bere.

   Berea Stephansbräu este disponibilă în mai multe variante:

   • Pils
   • Lager
   • Schwarzbier
   • Hefeweizen
   • Hefeweizen fără alcool
   • Naturradler
   Le vei putea recunoaște cu ușurință, deoarece fiecare tip de bere are o culoare diferită a etichetei: Pils - verde, Lager - roșie, Hefeweizen - albastră și Radler - galbenă. La berea fără alcool, culorile sunt mai deschise.

   Vinuri românești și străine

   Vin în loc de bere? O plăcere!

   Vin

   Dacă vinul este preferatul tău, nu trebuie să îți faci griji. În secțiunea de băuturi din magazinele noastre vei găsi o gamă largă de vinuri, pentru toate gusturile: alb, roșu, roze, vin spumant sau șampanie. De asemenea, poți găsi atât vinuri românești, cât și internaționale.

   Desigur, în funcție de preferințe ai de ales între vin sec, demisec, demidulce sau vin dulce. Nu uita că tipul de vin trebuie ales și în funcție de preparatul alături de care urmează să îl consumi. De exemplu, un vin roșu sec, cu un gust intens și bine echilibat, se potrivește cu o friptură de vită, de miel sau de vânat, ori alături de un fel de mâncare condimentat.

   Nu în ultimul rând, te așteptăm cu o selecție bogată în funcție de soiul vinului: de la Cabernet Sauvignon, la Fetească neagră, Sauvignon blanc sau Chardonnay. Ofertele la vin nu lipsesc nici ele din magazin.

   Vin Cultura Vini

   Cultura Vini - marca proprie Kaufland

   Vinurile noastre marcă proprie, Cultura Vini, exprimă plăcere, prietenie și bucuria de a trăi. Gama include vinuri din țări precum Italia, Spania, Portugalia, dar și Australia sau Chile.

   În sortimentul Cultura Vini găsești următoarele soiuri de vin:

   • Cabernet Sauvignon
   • Merlot
   • Chardonnay
   • Sauvignon Blanc
   • Bordeaux

   Indiferent de tipul de vin ales, trebuie să știi că pe eticheta sticlei de vin vei găsi toate informațiile necesare despre acesta: țara de origine, tipul/gustul și soiul, precum și recomandări pentru servire.

   Așadar, te invităm în magazin să descoperi sortimentul nostru de vinuri din raionul de băuturi.


   Băuturi spirtoase

   Whisky, vodka, rom și nu numai

   Fie că preferi să îl bei simplu sau în cocktailuri, la noi găsești cele mai bune prețuri la whisky. Știai că, așa cum există mai multe tipuri de vin, există și tipuri variate de whisky? Acestea diferă în funcție de țara în care a fost produs whiskyul.

   Și dacă îți place să bei rom, în magazinele noastre poți găsi felurite mărci de rom alb sau brun. Acestea sunt ideale în prepararea unor băuturi clasice cu rom, cum ar fi:

   Vodka în cocktailuri este mereu la modă, fie că vorbim de Bloody Mary, Cosmopolitan sau Vodka Martini. Dacă ai chef de ceva mai simplu, poți să amesteci vodka cu suc de portocale sau de merișoare.

   Ce trebuie să reții este că la noi în magazin găsești toate ingredientele, iar online poți găsi multe rețete de cocktailuri.

   Bineînțeles, nu uita că alcoolul trebuie consumat cu moderație, indiferent că este vorba de whisky, rom, vodka sau altă băutură.


   Băuturi răcoritoare

   Apă și sucuri

   Apa, suc

   Probabil ai auzit recomandarea de a consuma minimum 2 litri de apă în fiecare zi. Noi susținem acest obicei, deoarece apa este foarte importantă pentru toate procesele care au loc la nivel cerebral. În plus, apa sporește elasticitatea pielii, menținându-ne tineri. Așadar, acestea și multe altele sunt argumente bune pentru a consuma cât mai multă apă.

   Pentru o hidratare optimă, atunci când vii la cumpărături, nu uita să pui în coș și suficientă apă plată sau minerală.

   Pentru atunci când îți este poftă de suc, în magazinele noastre ai de ales între diferite băuturi răcoritoare:

   • sucuri naturale (de portocale, mere, morcovi, sfeclă și multe altele);
   • sucuri carbogazoase.

   Iar pentru un plus de energie, marca proprie de băuturi energizante Crazy Wolf te așteaptă pe rafturile tuturor magazinelor Kaufland.


   Promisiunea noastră

   Returnare băuturi

   Returnare băuturi

   Ai cumpărat mai multe băuturi decât aveai nevoie pentru petrecere? Nicio problemă! Pe baza bonului de casă, primim înapoi, în termen de 14 zile, produsele cu ambalaje nedeteriorate.


   Rețete de cocktailuri cu băuturi alcoolice și non-alcoolice