Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Vara asta e atât de bine să fii FRESH!

Înainte să aprindem luminile în magazin, ne asigurăm că avem pe rafturi doar legume și fructe proaspete. Nu contează dacă sunt din vecinătate sau din țări îndepărtate: oricine cumpără de la noi ia cu el garantat o bucată proaspătă de natură.

Fructe și legume

Varietate de proaspețime a eroilor noștri - fructele și legumele!

Fructele și legumele proaspete sunt o parte importantă a unei diete echilibrate, bogate în vitamine. La Kaufland vei găsi o varietate de legume și fructe, din culturi testate și certificate sau din agricultura ecologică și biodinamică pe tot parcursul anului. De la mere la dovlecei, cel mai bun sosește întotdeauna proaspăt de pe câmp direct pe masă. Garantat!

Promisiunea noastră de prospețime

Cu fructele și legumele noastre, prospețimea vine direct la tine pe masă. Astfel, magazinele noastre sunt aprovizionate cu produse proaspete în fiecare zi. Pentru a ne asigura că numai cele mai bune lucruri ajung în bucătăria ta, verificăm în permanență ce punem pe rafturi. În acest fel, ne asigurăm că vei găsi doar calitate de primă clasă la raionul nostru de fructe și legume. E o promisiune!


Trucuri

Aceste trucuri păstrează fructele și legumele proaspete și crocante

Ananas

Cel mai bine este să păstrezi ananasul întreg, fără frunze, în frigider. Odată tăiate, bucățile trebuie consumate cât mai curând posibil, deoarece pulpa devine rapid maro și își pierde aroma.

Avocado

Dacă fructele trebuie să se coacă puțin mai mult, acest lucru se face cel mai bine la temperatura camerei. Păstrează avocado coapte la frigider și, după feliere, puțin suc de lămâie va împiedica pulpa să devină maro.

Brocoli

Dacă pui broccoli în apă și mai apoi îl așezi în sertarul de legume al frigiderului, se va pastra în regulă câteva zile. Dacă dorești să îl păstrezi mai mult timp, cel mai bine este să îl congelezi.

Morcovi

Poți pune pur și simplu morcovii care au devenit moi în apă, astfel încât să redevină crocanți. Cel mai bine este să îi cureți de coajă mai întâi, pentru ca umiditatea să poată fi absorbită mai bine.

Banane

Bananelor le place la rece și la întuneric. De asemenea, poți păstra fructele coapte în frigider. Atenție însă: bananele degajă etilenă, gazul de coacere, care provoacă îmbătrânirea prematură a altor fructe. Deci, cel mai bine este să le depozitezi separat.

Ceapă verde

Ceapa verde poate fi pastrată la frigider câteva zile. Pentru a face acest lucru, înfășoar-o în hârtie de bucătărie și pune-o într-o pungă de plastic în sertarul pentru legume – astfel nu degajă mirosul altor alimente.

Punga noastră reutilizabilă

Cu o varietate de fructe și legume proaspete, poți obține o selecție uriașă de distracție bogată în vitamine la Kaufland. În plus, pungile noastre reutilizabile te ajută să reducideșeuri de plastic - iar datorită prețurilor noastre mici, nu numai mediul beneficiază de pe urma achiziției tale.